Ιερώνυμος για πατέρα Αντώνιο: Του έλεγα «δεν είναι σωστή η πορεία σου, δεν πας καλά»
«Ρώτησε κανένας από όλους αυτούς, τον προϊστάμενό του, τον Αρχιεπίσκοπο, “σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα. Πώς το βλέπετε;” Τώρα όλοι ξεσηκώνονται»

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι ο μέχρι στιγμής δεύτερος μακροβιότερος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και έκανε έναν απολογισμό της θητείας του στην ηγεσία της Εκκλησίας.

Ο αρχιεπίσκοπος μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα» για θέματα που έχουν απασχολήσει πολύ την κοινή γνώμη, όπως η περίπτωση του πατέρα Αντώνιου στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Τουλάχιστον 3-4 φορές τον κάλεσα. Και μία φορά και με τη γυναίκα του. Του είπα “δεν ακολουθείς καλό δρόμο. Δεν είναι σωστή η πορεία σου”, του έλεγα “δεν πας καλά”. Χωρίς να ξέρω βέβαια. Κι ακόμα έχω ερωτηματικά, αν όλα αληθεύουν. Αυτά όμως θα τα βρει η Δικαιοσύνη. Αλλά έχω μία άλλη απορία. Πώς το θυμηθήκανε τώρα όλοι; Βραβεύτηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας, από τη Βουλή των Ελλήνων, από την Ακαδημία Αθηνών, βραβεύτηκε ως Ευρωπαίος Πολίτης. Ρώτησε κανένας από όλους αυτούς, τον προϊστάμενό του, τον Αρχιεπίσκοπο, “σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα. Πώς το βλέπετε;” Τώρα όλοι ξεσηκώνονται» είπε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο κορυφαίο Μεταπτυχιακό για Εκπαιδευτικούς από ΕΚΠΑ, ΠΑΔΑ και ΑΣΠΑΤΕ "Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Εκπαιδευτική Πράξη"

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 26/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα