πιπέρι
Ποιος είναι ο λόγος και που θα το χρησιμοποιήσουμε

Έχετε παρατηρήσει πως τα χρώματα των ρούχων σας ξεθωριάζουν πολύ εύκολα; Μήπως έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε συνέχεια χρωμοπαγίδες και θέλετε να βρείτε ένα απλό οικονομικό κόλπο για να προστατεύετε τα ρούχα σας; Η λύση βρίσκεται στο πιπέρι και σήμερα θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε στο πλύσιμο των ρούχων σας.

Για αυτό το κόλπο το μόνο που χρειάζεστε είναι απλό μαύρο πιπέρι.

Προσθέστε 1 κ.σ. πιπέρι στη θήκη του πλυντηρίου που βάζετε το απορρυπαντικό και προσθέστε κανονικά το απορρυπαντικό που θα προσθέτατε για μια κανονική πλύση.

Πλύνετε κανονικά τα ρούχα σας με κρύο νερό και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα χρώματα ρούχων όπως θα κάνατε αν βάζατε μια χρωμοπαγίδα μέσα στο πλυντήριο.

Η τριβή του πιπεριού με τα υπολείμματα του σαπουνιού (που κολλάνε στα ρούχα και προκαλούν ξεθώριασμα) έχει ως αποτέλεσμα να απομακρύνονται αυτά από τα ρούχα.

Από την άλλη μεριά το κρύο νερό απομακρύνει τα υπολείμματα αλλά και τους κόκκους πιπεριού με αποτέλεσμα τα ρούχα σας να καθαρίζουν εύκολα και χωρίς να ξεθωριάζουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Υπ. Παιδείας: Άμεσα ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός να έρθουν σε επαφή με τις μαθήτριες στην Κυψέλη
Υπ. Παιδείας: Η οδηγία που δόθηκε στη Διεύθυνση του σχολείου στην Κυψέλη και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Υπ. Παιδείας: Άμεσα ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός να έρθουν σε επαφή με τις μαθήτριες στην Κυψέλη
γερουλανος
Δημοσκοπικές διεργασίες στο παρασκήνιο της Α’ Αθηνών - ''Σαρώνουν'' για το ΠΑΣΟΚ Γερουλάνος και Μπέη
Αν και δεν υπήρξε επίσημη επιβεβαίωση, οι πληροφορίες προέρχονται από πηγή με άμεση γνώση των εξελίξεων.
Δημοσκοπικές διεργασίες στο παρασκήνιο της Α’ Αθηνών - ''Σαρώνουν'' για το ΠΑΣΟΚ Γερουλάνος και Μπέη