Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε κεντρικό δρόμο του Εύοσμου, όταν οδηγός λεωφορείου και οδηγός ΙΧ πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια επιβατών και περαστικών.
Συγκεκριμένα, ένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ συγκρούστηκε με Ι.Χ. και τότε ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε από το όχημά του για να ζητήσει εξηγήσεις από τον οδηγό του λεωφορείου. Όμως, οι τόνοι ανέβηκαν και οι δύο οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια.
Στο βίντεο του Mega διακρίνεται ο οδηγός του λεωφορείου να είναι μέσα στο όχημα, να βγάζει το χέρι του και να γρονθοκοπά τον οδηγό του ΙΧ.
Κατά πληροφορίες, ο οδηγός του λεωφορείου ισχυρίστηκε πως πήγε στο νοσοκομείο γιατί ένιωσε ζάλη, ενώ έλαβε μία ημέρα αναρρωτική άδεια.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom