Κορονοϊός
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Τι συμβαίνει με τον κορονοϊό και τις ιώσεις

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η Ματίνα Παγώνη, αναφερόμενη στην αύξηση των ιώσεων, καθώς και των κρουσμάτων του κορονοϊού.

Αύξηση εισαγωγών

Η προέδρος της ΕΙΝΑΠ, ανέφερε ότι «υπάρχει αύξηση περίπου στο 40% στα νοσοκομεία», επισημαίνοντας πως, «αυτή είναι η εποχή που ξέρουμε όλοι ότι είναι της έξαρσης των ιώσεων», ενώ συμπλήρωσε ότι, «έχουν αυξηθεί οι θάνατοι και οι εισαγωγές σε απλές και ειδικές κλίνες».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στη νέα υποπαραλλαγή λέγοντας ότι «Η νέα υποπαραλλαγή είναι ήπια, δεν κάνει πυρετό και δεν κάνει πνευμονίες».

Τι συμβαίνει στα φαρμακεία

Σε ερώτημα σχετικά με το αν πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο της γρίπης ενώ έχει κάποιου είδους αδιαθεσία, είπε ότι, «αν έχεις μία αδιαθεσία, δεν πας να κάνει κανένα εμβόλιο», συμβούλευσε όμως, «ακόμα και τώρα, όσοι έχουν υποκείμενα, να το κάνουν», γιατί η κορύφωση θα συνεχιστεί.

Για τις ουρές στα φαρμακεία, σχολίασε πως «ήταν απίστευτες» και τις απέδωσε στο ότι, «όλοι είχαν κρούσματα στο περιβάλλον τους». «Μετά από τρία χρόνια εμπειρίας, δεν χρειάζονται συστάσεις για τις μάσκες», παρατήρησε για το γεγονός ότι, επέστρεψαν οι μάσκες.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εφηβοι
«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη
Έκκληση ειδικού: «Μην αναπαράγετε σημειώματα των παιδιών»
«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη
Σοβαρά επεισόδια με τραυματίες στο ΑΠΘ
ΑΠΘ: Καταγγελία πανεπιστημιακών για «τάγματα εφόδου» και προσαγωγές θυμάτων μετά την επίθεση
Συσπείρωση Πανεπιστημιακών: «Η βία στα ΑΕΙ εξυπηρετεί όσους θέλουν πανεπιστήμια φόβου»
ΑΠΘ: Καταγγελία πανεπιστημιακών για «τάγματα εφόδου» και προσαγωγές θυμάτων μετά την επίθεση