αμεα
Αποκλείστηκε σπίτι του λόγω έργων

Ένα εξοργιστικό περιστατικό συνέβη στην Πάτρα, καθώς ένας εκπαιδευτικός που βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι είναι αδύνατο να κουνηθεί από το σπίτι του, λόγω έργων στο δρόμο.

Συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός ενεπλάκη πριν κάτι χρόνια σε ένα τροχαίο και μετά η ζωή του άλλαξε ριζικά. Ο ίδιος καθώς και τα υπόλοιπα άτομα με αναπηρία δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για να αντιμετωπίσουν την έλλειψη προσβασιμότητας σε δρόμους, πλατείες, πεζόδρομους.

Προ ημερών μάλιστα επειδή χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο το πλήρωμα του ΕΚΑΒ χρειάστηκε να το μεταφέρει σχεδόν στα χέρια, δεδομένου ότι τα οχυρωματικά έργα μπροστά από το σπίτι δεν επέτρεπαν ούτε το φορείο να προσεγγίσει.

Αν και υπάρχουν συμβατικές υποχρεώσεις για τον ανάδοχο του έργου, όπως φαίνεται δεν τηρούνται, όπως αναφέρει το flamis.gr

Για τον λόγο αυτό υπήρξε παρέμβαση φίλων του προς τη δημοτική αρχή, ώστε να τερματιστεί το απαράδεκτο φαινόμενο να αποκλείονται άτομα με αναπηρίες, επειδή κάποιοι δεν φροντίζουν να είναι συνεπείς σε όσα δεσμεύονται να πράξουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nosokomeio
Συναγερμός! Στην εντατική μαθήτρια δημοτικού με περιστατικό μηνιγγίτιδας!
Το κοριτσάκι εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, είναι σε βαριά κατάσταση αλλά δείχνει να ανταποκρίνεται στην φαρμακευτική αγωγή που του...
Συναγερμός! Στην εντατική μαθήτρια δημοτικού με περιστατικό μηνιγγίτιδας!