alepou
Ο 19χρονος απευθύνθηκε στις αρχές για την κακοποίηση ζώου

Απίστευτος βασανισμός ζώου συνέβη στην Πάτρα, καθώς εντοπίστηκε αλεπού κρεμασμένη και φιμωμένη από δέντρο.

Συγκεκριμένα, ένας 19χρονος ποδηλάτης, ο οποίος συχνά ανεβαίνει στο Πουρναρόκαστρο για προπόνηση την βρήκε κρεμασμένη και φιμωμένη σε δέντρο.

Το αποτρόπαιο θέαμα του έκανε εντύπωση και κατέβηκε να δει τι ακριβώς είχε συμβεί, για να διαπιστώσει, τελικά, πως η αλεπού ήταν νεκρή.

Όπως αναφέρεται στο pelop.gr o 19χρονος ανέφερε:  «Έκανα βόλτα κοντά στο σημείο που το λέμε ‘’σαλέ Παναχαϊκού’’ και κατεβαίνοντας από ένα μονοπάτι είδα την αλεπού κρεμασμένη σε κλαδί δέντρου. Επειδή πηγαίνω συχνά στο σημείο για προπόνηση, έχω δει κι άλλες φορές αλεπούδες και τσακάλια στην περιοχή του Πουρναρόκαστρου, αλλά δεν μ’ έχουν ενοχλήσει. Είναι κρίμα αυτό που συνέβη».

Ο αυτόπτης μάρτυρας απευθύνθηκε στην Αστυνομία κι έκανε επίσημη καταγγελία για κακοποίηση ζώου, ώστε να ερευνηθεί το περιστατικό και να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Ηδη, έχει ανοιχθεί σχετικός φάκελος και η ΕΛΑΣ θα ξεκινήσει να ψάχνει τους βασανιστές του ζώου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διωξεις
Στήριξη εκπαιδευτικών για την καταδίκη συνδικαλιστών της ΕΛΜΕ Κέρκυρας - Κάλεσμα αλληλεγγύης στις 26 Φεβρουαρίου
Στήριξη του ΣΕΠΕ Κέρκυρας στην ΕΛΜΕ ενόψει της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό
Στήριξη εκπαιδευτικών για την καταδίκη συνδικαλιστών της ΕΛΜΕ Κέρκυρας - Κάλεσμα αλληλεγγύης στις 26 Φεβρουαρίου
Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, δικαστήριο
Εκπαιδευτικοί Νότιας Αττικής: Τρίωρη στάση εργασίας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
Στους δρόμους οι εκπαιδευτικοί της Νότιας Αττικής την Παρασκευή – Κάλεσμα στο Εφετείο Αθηνών
Εκπαιδευτικοί Νότιας Αττικής: Τρίωρη στάση εργασίας για τη δίκη της Χρυσής Αυγής