κομμωτής Βριλήσσια
Είχε βάλει κάμερες και στο σπίτι του, για να βλέπει την κόρη της συζύγου του

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του 49χρονου καταστηματάρχη που είχε εγκαταστήσει δύο κρυφές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες και κατέγραφε τόσο τις πελάτισσες όσο και τις εργαζόμενες στο κομμωτήριό του στα Βριλλήσια.

Συνελήφθη για παράβαση προσωπικών δεδομένων και μάλιστα, παραδέχθηκε την πράξη του στους αστυνομικούς, λέγοντας ότι «είναι εθισμένος στην πορνογραφία»

Μέσω του συγκεκριμένου συστήματος, ο 49χρονος είχε τη δυνατότητα να επεμβαίνει στο σύστημα αρχειοθέτησης των αρχείων που κατέγραφε καθώς και να αντιγράφει, να αλλοιώνει, να συλλέγει, να αποθηκεύει και ανακτά τα βίντεο με τις καταγραφές.

Μια ημέρα μετά τη σύλληψή του κομμωτή, παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών η σύζυγός του, η οποία κατέθεσε πως ο 49χρονος είχε τοποθετήσει δ;yο κάμερες στην τουαλέτα και το υπνοδωμάτιο της θετής του κόρης, ζητώντας την ποινική του δίωξη.

Ακολούθησε έρευνα σε όλο το σπίτι και, όπως προέκυψε ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κάμερα στοn θερμοσίφωνα και στο καλώδιο της τηλεόρασης που βρισκόταν στο υπνοδωμάτιο του παιδιού.

Οι αστυνομικοί έστειλαν τις ψηφιακές συσκευές που κατάσχεσαν τόσο από το σπίτι όσο και από το κομμωτήριο για εξέταση.

Η σύζυγος ζήτησε έλεγχο στο σπίτι για κάμερες

Η σύζυγος του κατηγορούμενου, όταν έμαθε για τις κάμερες στο κομμωτήριο, αμέσως της μπήκαν υποψίες ότι κάτι αντίστοιχο μπορεί να έκανε και στο σπίτι τους και να παρακολουθούσε την κόρη της αλλά και την ίδια. Παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών η σύζυγός του λοιπόν η οποία κατέθεσε πως ήθελε να ελεγχθεί και το σπίτι τους.

Ακολούθησε έρευνα σε όλο το σπίτι και, όπως προέκυψε ο κομμωτής είχε τοποθετήσει και εκεί κάμερες.

Η Ελένη Κατσαρού, δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορούμενου, μίλησε γι’ αυτό στο Mega: "Οι εντολείς μου ενημερώθηκαν για τις εν λόγο δραστηριότητες από τα Μέσα. Μόλις έλαβαν γνώσεις τέτοιων πράξεων πήγαν αυτοβούλως στο Α.Τ. και ζήτησαν τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη.

Μάλιστα ζήτησαν να σπεύσουν στην κατοικία τους ώστε να ελεγχθεί το πλήρες υλικό που υπήρχε μέσα στο σπίτι. Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε κάμερες και στο σπίτι του. Είχε στο μπάνιο και στα δωμάτια των κοριτσιών. Και οι τρεις εντολείς μου βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith.jpg
Πανελλήνιες 2025: Διδακτέα-εξεταστέα ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων σε ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ
Καθορισμός διδακτέας-εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ τάξης των Ημερήσιων και Εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑ.Λ.)...
Πανελλήνιες 2025: Διδακτέα-εξεταστέα ύλη των εξεταζόμενων μαθημάτων σε ΕΠΑΛ και ΠΕΠΑΛ