Τη κατασπάραξαν τα σκυλιά
Συγκλονίζει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο πρώην σύζυγος της 50χρονης γυναίκας που την κατασπάραξαν σκυλιά στη Νεοχωρούδα, του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

«Ξέφυγαν σκυλιά από τον γείτονα, τρία τεράστια, άγρια. Κλάδευε μέσα η πρώην σύζυγος, είμαστε χωρισμένοι, έξω ήταν ο κηπουρός κωφάλαλος είναι ο άνθρωπος. Μπήκαν μέσα, τη φάγανε», ανέφερε ο πρώην σύζυγος της 50χρονης.

«Τα σκυλιά έχουν φύγει πολλές φορές από το σπίτι»

«Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Τα σκυλιά είναι από σπίτι. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο, δεν είναι η πρώτη φορά. Τα παιδιά ήταν εκεί και τα είδαν όλα. Ξέφυγαν τα σκυλιά και άφησαν δύο παιδιά ορφανά», είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Star.

«Τα παιδιά μας είναι χάλια»

Ο πρώην σύζυγος της 50χρονης μίλησε για τον άδικο χαμό της γυναίκας και στον ΑΝΤ1, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον αποτρόπαιο βασανισμό του χάσκι στην Αράχωβα.

«Μπήκαν μέσα στο οικόπεδο και τη φάγανε τα σκυλιά. Στο δικό μας οικόπεδο. Τα παιδιά μας είναι χάλια, πώς να είναι; Οι δημοσιογράφοι που αναδεικνύετε αυτό το θέμα με το χάσκι στην Αράχωβα, να αναδεικνύετε κι αυτά τα σοβαρά θέματα… Που έχουν κατασπαράξει παιδάκια στην Αθήνα, εκδρομείς που τρέχουν στα δάση και τόσος ντόρος δεν έχει γίνει. Θέλω να μάθω πόσο καιρό θα παίζει το δικό μας το θέμα σε σχέση με το χάσκι. Η Ελισάβετ καθάριζε την αυλή μας, ήταν περιφραγμένη και μπήκαν από την πόρτα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 5/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

onaseia
Κινητοποιήσεις ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση των Ωνάσειων σχολείων: «Όχι στους επιτηρητές», λένε οι εκπαιδευτικοί
Αντιδράσεις για τις εξετάσεις εισαγωγής και την εμπλοκή ιδιωτικών φορέων – Εκκλήσεις για αποχή από την επιτήρηση και μαζική συμμετοχή στις...
Κινητοποιήσεις ενάντια στην Ιδιωτικοποίηση των Ωνάσειων σχολείων: «Όχι στους επιτηρητές», λένε οι εκπαιδευτικοί
oiele
Σοβαρές αιχμές από την ΟΙΕΛΕ για “σιδηροδρομικό αυταρχισμό” εν μέσω πολιτικών εξελίξεων
Καταγγέλλεται στοχευμένη ενέργεια εκφοβισμού – Συσχέτιση με την υπόθεση Τεμπών και την επιστροφή του στον συνδικαλισμό
Σοβαρές αιχμές από την ΟΙΕΛΕ για “σιδηροδρομικό αυταρχισμό” εν μέσω πολιτικών εξελίξεων
posdep_1.jpg
ΠΟΣΔΕΠ: «Απαράδεκτη η επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική. Δεν έχει θέση η βία στο δημόσιο Πανεπιστήμιο»
Καταδίκη από την ΠΟΣΔΕΠ που ζητά την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας και την προστασία της ελευθερίας έκφρασης στα πανεπιστήμια
ΠΟΣΔΕΠ: «Απαράδεκτη η επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική. Δεν έχει θέση η βία στο δημόσιο Πανεπιστήμιο»