Τη κατασπάραξαν τα σκυλιά
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 50χρονης στη Νεοχωρούδα που την κατασπάραξαν τα σκυλιά

Πάνω από 50 δαγκωματιές σε όλο της το σώμα και στο κεφάλι δέχθηκε η 50χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, μετά από επίθεση τριών μεγαλόσωμων σκύλων, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, κάτω και άνω άκρα. Ο θάνατός της επήλθε συνεπεία των κακώσεων από τις δαγκωματιές.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα).

Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Τι ισχυρίζεται

Ο ίδιος φέρεται να ισχυρίζεται ότι τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα στον συρμάτινο φράχτη, περίπου 30 εκατοστών, απ’ όπου διέφυγαν, χωρίς να αντιληφθεί κάτι ο ίδιος. Κατά πληροφορίες, ο ισχυρισμός αυτός κρίνεται ως μη πειστικός από την εισαγγελική αρχή, καθώς εκτιμάται ότι η τρύπα υπήρχε από προγενέστερο χρόνο.

«Είχα τα σκυλιά στην αυλή του σπιτιού μου, που είναι περιφραγμένη. Η περίφραξη είναι δύο μέτρα, τα σκυλιά ήταν φύλακες του σπιτιού μου και ήταν ασφαλή» ανέφερε, διά του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος, τονίζοντας ότι δεν είχαν εκδηλώσει άλλη φορά επιθετική συμπεριφορά και ήταν εκπαιδευμένα. Δήλωσε, δε, συντετριμμένος για το τραγικό περιστατικό, ενώ εξέφρασε τη βαθιά του λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

Στο μεταξύ, η σορός της 50χρονης, μητέρας δύο παιδιών, αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ τα ζώα μεταφέρθηκαν στην αρμόδια Κτηνιατρική Υπηρεσία, όπου θα υποβληθούν σε εξετάσεις.

Κωφάλαλος ο κηπουρός

Την ίδια ώρα, μια νέα λεπτομέρεια έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της 50χρονης. Όπως δήλωσε ο κοινοτάρχης του χωριού Χρήστος Σαραμούρτης τη Δευτέρα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, τη συγκεκριμένη στιγμή ένας κηπουρός που βρισκόταν στο κτήμα της άτυχης γυναίκας για αγροτικές εργασίες και ήταν ακουστικά και ομιλητικά ανάπηρος (κωφάλαλος) είδε πολύ καθυστερημένα την επίθεση των σκύλων στη γυναίκα, διότι προηγουμένως δεν άκουγε τις εκκλήσεις της για βοήθεια.

Μάλιστα και αφού διαπίστωσε τι γινόταν και σοκαρίστηκε, του στάθηκε και πάλι αδύνατο να φωνάξει γείτονες να παρέμβουν, λόγω της ομιλητικής αναπηρίας του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατολίσθηση στη Θηρασιά
Λέκκας: Προσοχή για κατολισθήσεις στην Θηρασιά και την Καλντέρα (Video)
«Η Θηρασιά και το σύνολο της Καλντέρας διατρέχουν υψηλό κατολισθικό κίνδυνο λόγω εδαφικής δομής» - Η κατολίσθηση στη Θηρασιά
Λέκκας: Προσοχή για κατολισθήσεις στην Θηρασιά και την Καλντέρα (Video)
Τιμή ναρκωτικών σε τοίχο σχολείου
Σάλος με διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία: Συνελήφθησαν 5 μαθητές – «Τιμή πώλησης αναγραφόταν σε τοίχο σχολείου»
Πανελλήνιος σάλος με εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά, τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο μέσα σε σχολικό συγκρότημα
Σάλος με διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία: Συνελήφθησαν 5 μαθητές – «Τιμή πώλησης αναγραφόταν σε τοίχο σχολείου»