νεκρή
Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: «Τα σκυλιά έχουν ξεφύγει πολλές φορές – Έμειναν δύο παιδιά ορφανά» λέει ο πρώην σύζυγος της 50χρονης

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη με μία γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, να αφήνει την τελευταία της πνοή στην αυλή του σπιτιού της. Τρία σκυλιά κατάφεραν να πηδήξουν από το διπλανό σπίτι που έμεναν και βρέθηκαν απέναντι από την 50χρονη. Δεν κατάφερε να ξεφύγει. Τα άγρια ζώα της επιτέθηκαν και την έριξαν στο έδαφος. Συνέχισαν να την δαγκώνουν, μέχρι τη στιγμή που το θύμα ξεψύχησε. 

Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που έμενε στο διπλανό σπίτι συνελήφθη και δηλώνει σοκαρισμένος. Αναμένεται να περιγράψει τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία, με την τοπική κοινωνία στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, να παραμένει ανάστατη. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την 50χρονη. Ειδοποίησαν την αστυνομία και έφυγαν χωρίς να μετακινήσουν τη σορό της άτυχης μητέρας.

Ο πρώην σύζυγός της, από την πλευρά του τόνισε: «Ξέφυγαν σκυλιά από τον γείτονα, τρία τεράστια, άγρια. Κλάδευε μέσα η πρώην σύζυγος, είμαστε χωρισμένοι, έξω ήταν ο κηπουρός κωφάλαλος είναι ο άνθρωπος. Μπήκαν μέσα, τη φάγανε. Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Τα σκυλιά είναι από σπίτι. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο, δεν είναι η πρώτη φορά. Τα παιδιά ήταν εκεί και τα είδαν όλα. Ξέφυγαν τα σκυλιά και άφησαν δύο παιδιά ορφανά».

νεκρή

Όλα δείχνουν πως η 50χρονη μητέρα στάθηκε το μεσημέρι διπλά άτυχη. Όχι μόνο τα σκυλιά κατάφεραν να πηδήξουν και να μπουν στην αυλή του σπιτιού της, αλλά την ώρα εκείνη, έτυχε η ίδια να βγει για να πετάξει κάτι. Εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα, ήταν μόνη και αβοήθητη απέναντι στα άγρια σκυλιά.

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε, έχουμε σοκαριστεί όλοι. Η γυναίκα αυτή ήταν μητέρα δύο παιδιών, αγαπητή σε όλους, πολύ δραστήριος άνθρωπος.

Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έφυγε με αυτόν τον τρόπο. Έκανε εργασίες στην αυλή της σήμερα, κούρευε τα χόρτα και είχε συνεργείο. Κάποια στιγμή βγήκε έξω να πετάξει κάτι και της επιτέθηκαν τα σκυλιά απο το γειτονικό σπίτι. Δεν ξέρουμε αν πήδηξαν τα κάγκελα ή βρήκαν κάποια πόρτα ανοιχτή. Πάντως ήταν άγρια σκυλιά, γάβγιζαν πολύ και γενικότερα τα φοβόσουν. Απο όσο ξέρω είναι ημίαιμα» σημείωσε ο  Χρήστος Σαραμούρτσης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νεοχωρούδας

Η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της. Στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν παρέλαβε τη σορό, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε ήδη καταλήξει.

Ο ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγείται σήμερα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών που δάγκωσαν μέχρι θανάτου μια 50χρονη στην περιοχή της Νεοχωρούδας στη Θεσσαλονίκη.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

21-03-1967-vouli-tanks.jpg
Αποκαλυπτική έρευνα: Το 18% των Ελλήνων πιστεύει ότι μια Χούντα «χρειάζεται» σε κάποιες περιπτώσεις
Έρευνα Prorata - Τρόμος: Το 18% των Ελλήνων έχει θετική γνώμη για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο
Αποκαλυπτική έρευνα: Το 18% των Ελλήνων πιστεύει ότι μια Χούντα «χρειάζεται» σε κάποιες περιπτώσεις