Ευγενία Λουπάκη
Η ανάρτηση της δημοσιογράφου για την αποχώρησή της

Αποχώρησε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» η δημοσιογράφος Ευγενία Λουπάκη, όπως ανακοίνωσε σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου

«Στην Γ’ γυμνασίου μέσα στη μαύρη Χούντα, έσκισα το βιβλίο των Θρησκευτικών και σκόρπισα τα κομματάκια του στο διάδρομο. Οταν το πήρε χαμπάρι ο χουντικός καθηγητής μας, έγινε της τρελής όπως καταλαβαίνετε. Εισέπραξα μια πενταήμερη αποβολή και διαγωγή κοσμία, ενώ στο ενδεικτικό μου ο βαθμός ήταν 18,6. Η αδελφή μου Georgia Loupaki-Patriarchi τα θυμάται καλά.

Επειδή διαβάζω πολλά πανομοιότυπα δημοσιεύματα που εκθέτουν κάθε είδους ανεξάρτητη λειτουργία του σταθμού, δηλώνω ότι κανένα δεν έχει εμένα ως πηγή. Δεν έχω μιλήσει σε κανέναν. Σε κανέναν απολύτως.

Αλλά τώρα θα μιλήσω σε σας, πολύ σύντομα μετά από δύο πολύ άσχημες νύχτες. Το μοναδικό κόμμα μου είναι η Αριστερά, το σπίτι και η οικογένειά μου ήταν το Κόκκινο.

Είναι αβάσταχτο προς το παρόν, αλλά θα θυμηθώ ως αυθεντική Κρητικιά τον Καζαντζάκη “Θε μου μη μου δώσεις όσα μπορώ ν’ αντέξω

Θα το αντέξω λοιπόν, δεν θα επιτρέψω ακρωτηριασμό της αξιοπρέπειάς μου, που τη διαφύλαξα σαράντα πέντε χρόνια στη δημοσιογραφία, από τα οποία τα δεκαεννιά στο Κόκκινο.

Εκφράζω την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στους συναδέλφους μου που αγωνίζονται για ανατροπή αυτής της προσβλητικής απόφασης, τους ευχαριστώ και θα είμαι στο πλευρό τους, διότι δεν αφορά μόνο εμένα.

Εκφράζω την βαθειά ευγνωμοσύνη μου στους ακροατές και τις αγαπημένες μου ακροάτριες. Θα μου λείψετε πολύ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες: Ο μύθος των «εύκολων» θεμάτων και η σκληρή αλήθεια των μαθημάτων-καρμανιόλα
Με έναν τρόπο σχεδόν τεχνικό, η δυσκολία ρυθμίζεται ώστε να παράγεται μια συγκεκριμένη εικόνα: λίγοι άριστοι, αρκετοί μέτριοι και πολλοί που μένουν...
Πανελλήνιες: Ο μύθος των «εύκολων» θεμάτων και η σκληρή αλήθεια των μαθημάτων-καρμανιόλα
mitera-paidia-oikogeneia.jpg
Συντάξεις μητέρων ανηλίκων: Πότε «κλειδώνει» η έξοδος και πότε οδηγεί στα 67
Οι κρίσιμες ημερομηνίες, οι 5.500 ημέρες ασφάλισης και τα συχνά λάθη που στερούν τα ευνοϊκά όρια συνταξιοδότησης
Συντάξεις μητέρων ανηλίκων: Πότε «κλειδώνει» η έξοδος και πότε οδηγεί στα 67