Ταξί
Χωρίς ταξί θα μείνει για τρίτο 24ωρο η Αττική

Για τρίτο 24ωρο διαρκεί η απεργία των ταξί στην Αθήνα, όπως ανακοινώθηκε από το ΣΑΤΑ.

Οι αυτοκινητιστές αποφάσισαν να απέχουν από τους δρόμους της πρωτεύουσας και την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, δίνοντας συνέχεια στις κινητοποιήσεις που είχαν αρχίσει την Τρίτη με αφορμή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης το οποίο περιλαμβάνει σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού του εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ενημέρωσε μάλιστα το Συνδικάτο, μέσω Facebook, πως θα διεξαχθεί νέα πορεία, σήμερα στη διάρκεια της ψήφισης των νέων μέτρων από τη Βουλή.

«Με μεγαλειώδη πορεία, στην οποία πήραν μέρος περισσότερα από 1500 ταξί ολοκληρώθηκε η δεύτερη μέρα της απεργίας που προκήρυξε το ΣΑΤΑ.

Η απεργία συνεχίζεται και αύριο Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου (ολοκληρώνεται στις 06.00 το πρωί της Παρασκευής).

Το φορολογικό νομοσχέδιο ψηφίζεται το βράδυ της Πέμπτης και έχει προγραμματιστεί νέα πορεία με τα ταξί. Συγκέντρωση στις 17.00 μμ το απόγευμα στην συμβολή Σπ. Πάτση και Λ. Καβάλας. Οι ομάδες περιφρούρησης θα είναι παντού. Κανένα ταξί στους δρόμους», ανέφερε η ανάρτηση – ανακοίνωση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ανοιχτή για νέες αιτήσεις η πλατφόρμα του vouchers.gov.gr για το Fuel Pass
Fuel Pass: Τα ΑΦΜ που κάνουν σήμερα αίτηση - Ποιους «στέλνει» στα ΚΕΠ η πλατφόρμα
Αιτήσεις Fuel Pass κάνουν οι πολίτες με ΑΦΜ που λήγει σε 8, 9, 0 – Ποια προβλήματα στέλνουν δικαιούχους στα ΚΕΠ – Αναλυτικός οδηγός
Fuel Pass: Τα ΑΦΜ που κάνουν σήμερα αίτηση - Ποιους «στέλνει» στα ΚΕΠ η πλατφόρμα