taxi
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME NEWS
Απεργούν για δεύτερη μέρα οι οδηγοί ταξί για το φορολογικό νομοσχέδιο

Χωρίς ταξί θα μείνει η Αττική και σήμερα, καθώς οι αυτοκινητιστές συμμετέχουν στις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας.

«Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται, πως το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, πραγματοποιώντας 48ωρη απεργία (Τρίτη και Τετάρτη) και εκφράζοντας «την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ιερεας
«Κανένας μόνος στην αλλαγή του χρόνου»: Κάλεσμα ενότητας από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας
Ιερά Αγρυπνία για την υποδοχή του 2026 – Πρόσκληση σε προσευχή, συνάντηση και ελπίδα στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αναργύρων
«Κανένας μόνος στην αλλαγή του χρόνου»: Κάλεσμα ενότητας από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας
στρατός
ΥΠΕΘΑ: «Καμία εξαπάτηση – πραγματικές αυξήσεις για όλα τα στελέχη»
Κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί μειώσεων στο νέο μισθολόγιο των Ενόπλων Δυνάμεων – Τι αλλάζει σε μισθούς, συντάξεις και εφάπαξ
ΥΠΕΘΑ: «Καμία εξαπάτηση – πραγματικές αυξήσεις για όλα τα στελέχη»