taxi
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME NEWS
Απεργούν για δεύτερη μέρα οι οδηγοί ταξί για το φορολογικό νομοσχέδιο

Χωρίς ταξί θα μείνει η Αττική και σήμερα, καθώς οι αυτοκινητιστές συμμετέχουν στις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας.

«Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται, πως το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, πραγματοποιώντας 48ωρη απεργία (Τρίτη και Τετάρτη) και εκφράζοντας «την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητης
Εθνικό Απολυτήριο: Ένας διάλογος 9 μηνών για να γεννηθεί το σχολείο του 2040 ή για να βαφτιστεί ξανά η εξεταστική μηχανή;
Το Εθνικό Απολυτήριο παρουσιάζεται ως τομή που θα «αναβαθμίσει το Λύκειο» και θα το αποσπάσει από τον ρόλο του ως «προθάλαμου εξετάσεων». Μόνο που...
Εθνικό Απολυτήριο: Ένας διάλογος 9 μηνών για να γεννηθεί το σχολείο του 2040 ή για να βαφτιστεί ξανά η εξεταστική μηχανή;