taxi
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ / INTIME NEWS
Απεργούν για δεύτερη μέρα οι οδηγοί ταξί για το φορολογικό νομοσχέδιο

Χωρίς ταξί θα μείνει η Αττική και σήμερα, καθώς οι αυτοκινητιστές συμμετέχουν στις πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις, που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου αντιδρώντας στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Συγκεκριμένα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων αποφάσισε να προχωρήσει μέχρι και την Παρασκευή στις 5:00 π.μ. σε δύο επαναλαμβανόμενες 48ωρες πανελλαδικές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της χώρας να προβούν σε οποιαδήποτε κινητοποίηση κρίνουν απαραίτητη, πλέον της απεργίας.

«Κανένα ταξί στο δρόμο, πρέπει να καταλάβει η κυβέρνηση ότι ο κλάδος μας καταστρέφεται» επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται, πως το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων, πραγματοποιώντας 48ωρη απεργία (Τρίτη και Τετάρτη) και εκφράζοντας «την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολυτεχνειο κρητης
Πολυτεχνείο Κρήτης: Μνημόνιο συνεργασίας με τη Βασιλική Ακαδημία Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Επιστημών της Ισπανίας (RACEF)
Το Μνημόνιο Συνεργασίας αποτελεί ένα στρατηγικό εργαλείο για την ανάπτυξη κοινών ερευνητικών και εκπαιδευτικών δράσεων
Πολυτεχνείο Κρήτης: Μνημόνιο συνεργασίας με τη Βασιλική Ακαδημία Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών Επιστημών της Ισπανίας (RACEF)
τραμπ
Μέση Ανατολή: Παράταση εκεχειρίας στον Λίβανο από τον Τραμπ – Με καρκίνο ο Νετανιάχου
Βόμβα στη Μέση Ανατολή: Με καρκίνο ο Νετανιάχου – Τι συμβαίνει στα Στενά του Ορμούζ
Μέση Ανατολή: Παράταση εκεχειρίας στον Λίβανο από τον Τραμπ – Με καρκίνο ο Νετανιάχου
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Μουσικά Σχολεία: Η εγκύκλιος εισαγωγής μαθητών τη νέα σχολική χρονιά
Οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στα Μουσικά Σχολεία υποβάλλονται από τη Δευτέρα, 4 Μαΐου έως την Τρίτη, 2 Ιουνίου 2026
Μουσικά Σχολεία: Η εγκύκλιος εισαγωγής μαθητών τη νέα σχολική χρονιά