H 19χρονη φοιτήτρια Έμμα που πέθανε σε τροχαίο
Τι δήλωσε η 19χρονη συνοδηγός για τη φονική παράσυρση της Έμμας

Συνεχίστηκε στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης η δίκη για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας Έμμας, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, όταν 27χρονος οδηγός την παρέσυρε με το όχημά του και την εγκατέλειψε στο ύψος της Καμάρας.

Η 19χρονη συνοδηγός, στην κατάθεσή της ανέφερε για τη φονική παράσυρση: «Είδα έναν άνθρωπο στο παρμπρίζ ακριβώς στη δική μου πλευρά. Η κοπέλα πετάχτηκε κάτω. Δεν κατάλαβα ότι τη χτυπήσαμε κάνοντας όπισθεν».

«Ήμουν σε σοκ. Μου κράτησε το χέρι (ο οδηγός) και μου είπε «δώσε μου δυο λεπτά» περιέγραψε η μάρτυρας για τα πρώτα λεπτά μετά το δυστύχημα, σύμφωνα με το ThessToday.gr.

«Τον ήξερα δυο μήνες τον κατηγορούμενο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε δεν το είχα ξαναδεί. Εκείνη τη μέρα είχα ρεπό. Προσφέρθηκε να με κατεβάσει στο κέντρο. Οδηγούσε κανονικά. Το όχημα μου φάνηκε πειραγμένο από τον θόρυβο. Εγώ μιλούσα στο κινητόΦρενάραμε απότομα και κατάλαβα το πίσω μέρος να φεύγει δεξιά και αριστερά. Εκεί έχασε τον έλεγχο» κατέθεσε ακόμη.

Διεκόπη για αύριο η δίκη

Η δίκη διεκόπη για να συνεχιστεί αύριο το πρωί. Εξερχόμενη από το δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, η μητέρα της αδικοχαμένης Έμμας δήλωσε, αναφερόμενη στον οδηγό και τη συνοδηγό του μοιραίου οχήματος: «Αυτοί οι δυο θεώρησαν ότι τα δικά τους τομάρια αξίζουν περισσότερο από τη ζωή του ανθρώπου που χτύπησαν. Προσπάθησαν να διαφύγουν, δεν προσπάθησαν να βοηθήσουν. Δεν θεωρώ ότι έχουν μετανιώσει για τίποτα. Η κατάθεση της συνοδηγού φυσικά και δεν με έπεισε. Δεν έχει πει καμία αλήθεια. Εξακολουθεί να θέλει να σώσει το τομάρι της».

 «Ευχαριστούμε τους δικηγορικούς Συλλόγους Αθηνών και Θεσσαλονίκης για την άδεια που έδωσαν να συνεχιστεί η δίκη», πρόσθεσε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΕΤΡΟ
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ
Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα - Τα δρομολόγια για Λεωφορεία, Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ