emma
Η μητέρα της 21χρονης με μεγαλείο ψυχής έστειλε μήνυμα στη 40χρονη γυναίκα

Συγκλονιστικό μήνυμα στη γυναίκα στην οποία χτυπά πλέον η καρδιά της κόρης της στέλνει η μητέρα της αδικοχαμένης Εμμανουέλας, αναφέροντας ότι «μέσω αυτής το παιδί μου δεν έχει χαθεί», εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία να τη συναντήσει και να την αγκαλιάσει, όπως θα έκανε με το παιδί της.

Η μητέρα της 21χρονης με μεγαλείο ψυχής έστειλε μήνυμα μέσω του Open στη 40χρονη γυναίκα, τονίζοντας ότι: «Για αυτή τη μητέρα που πήρε την καρδιά του παιδιού μου θέλω να ξέρει ότι είναι διπλά τυχερή, όχι μόνο γιατί βρέθηκε μια συμβατή καρδιά, αλλά γιατί δεν πήρε την οποιαδήποτε καρδιά. Πήρε μια καρδιά ατόφιο χρυσάφι, μια καρδιά που χτυπούσε μόνο για να κάνει το καλό, μια καρδιά που ήξερε μόνο να αγαπά».

Η ίδια συνεχίζοντας, τόνισε: «Θέλω να την παρακαλέσω να την προσέχει σαν τα μάτια της ώστε να συνεχίσει να χτυπάει για πολλά χρόνια ακόμα. Να τη χρησιμοποιεί μόνο για να κάνει καλό και αν ποτε για κάποιο λόγο λυγίζει να σκέφτεται οτι η καρδιά που χτυπάει μέσα της είναι μια καρδιά λιονταρίσια, άνηκε στο πιο δυνατό, χαμογελαστό και αισιόδοξο γεμάτο ενέργεια και πείσμα πλάσμα που κατάφερνε ότι έβαζε στόχο. Να χαμογελάει πάντα και να χαίρεται κάθε δευτερόλεπτο με τους ανθρώπους που αγαπάει κυρίως με το παιδάκι της γιατί, όπως σίγουρα ξέρει, τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Η μητέρα της Εμμανουέλας εξέφρασε μάλιστα την επιθυμία να αγκαλιάσει τη νεαρή μητέρα που πλέον θα ζει με την καρδιά της κόρης της. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα