Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 47χρονος αλβανικής καταγωγής, που συνελήφθη μετά από καταγγελία για τη σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης θετής του κόρης.
Σύμφωνα με πληρφορίες της ΕΡΤ, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτρίας και εισαγγελέως Κω, ο 47χρονος που συνελήφθη μετά από καταγγελία για τη σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης θετής του κόρης, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους σήμερα (27/11).
Η 16χρονη κατήγγειλε παρουσία ψυχολόγου την κακοποίηση της από τον πατριό της, από την ηλικία των 14 ετών, στο Αστυνομικό Τμήμα το βράδυ της 21ης Νοέμβρη, ενώ στην κατάθεση της φέρεται να ανέφερε στη μητέρα της ρουμανικής καταγωγής αυτό που βίωνε, χωρίς ωστόσο η ίδια να προχώρησε σε κάποια καταγγελία ή ενέργεια.
Ο 47χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι ουδέποτε άγγιξε την ανήλικη.
Τη 16χρονη έχει αναλάβει η ψυχολόγος του Νοσοκομείου και φιλοξενείται προσωρινά στη Παιδιατρική κλινική μέχρι να αποφασιστεί η μετακίνηση της σε δομή ανηλίκων στην Αθήνα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Γιατί τα Ταμεία σούπερ μάρκετ αργούν σκόπιμα;
«Αποκάλεσαν μαθητές "ζώα" και "μηδενικά"»: Σοκαριστικές καταγγελίες γονέων για Πειραματικό Λύκειο
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom