Σύρος: Έναν εφιάλτη έζησε 48χρονη - 34χρονος τη βίασε υπό την απειλή μαχαιριού
Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε η γυναίκα στο νοσοκομείο μετά τον βιασμό

Θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού έπεσε μία 48χρονη από 34χρονο της στην Ερμούπολη της Σύρου.

Σύμφωνα με το cyclades24 το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου σε διαμέρισμα της οδού Αναξαγόρα στην Ερμούπολη.

Το περιστατικό

Ο 34χρονος που γνώριζε καλά το θύμα, την επισκέφθηκε στο σπίτι που η ίδια νοίκιαζε και για άγνωστους λόγους άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα. Κάποια στιγμή επιτέθηκε στην 48χρονη γυναίκα και άρχισε να την χτυπά. Παρά την προσπάθειά της να αντισταθεί και να ξεφύγει, ο δράστης κατάφερε να της αφαιρέσει τα ρούχα που φορούσε, επιχειρώντας να την βιάσει. Κάποια στιγμή, η γυναίκα κατάφερε προσωρινά να ξεφύγει, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, την απείλησε και τη βίασε.

Από τη λογομαχία και τις φωνές που ακούστηκαν, καθώς το θύμα ζητούσε έντονα βοήθεια, υπήρξε κινητοποίηση των γειτόνων, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο δράστης της επίθεσης κατάφερε να διαφύγει πριν φτάσει το περιπολικό, ωστόσο οι αρχές, αξιοποίησαν όλες τις πληροφορίες και κατόπιν συντονισμένης έρευνας εντόπισαν τα ίχνη του. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατείται, ενώ αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της εισαγγελίας με τις κατηγορίες του βιασμού και της παράβασης νομοθεσίας περί όπλων.

Η 48χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου για νοσηλεία, μιας και έφερε τραύματα από την επίθεση την οποία δέχτηκε. Είναι καλά στην υγεία της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα