police
Βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης άνδρα σε 29χρονη, στα Εξάρχεια

Σοκ έχουν προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα οι καταγγελίες περιστατικών απόπειρας βιασμού που έχουν σημειωθεί στα Εξάρχεια από άγνωστο άνδρα.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης του άνδρα σε 29χρονη δημοσίευσε το newsit.gr. 

Η στιγμή της επίθεσης

Στο οπτικό υλικό που εξασφαλίσαμε, αποτυπώνεται στη δεξιά πλευρά η γυναίκα να κινείται πάνω σε πεζοδρόμιο στα Εξάρχεια και να την ακολουθεί ο επίδοξος βιαστής

Τη σπρώχνει, εκείνη πέφτει κάτω και αμύνεται. Καταφέρνει να ξεφύγει, ενώ ένας άνδρας που φαίνεται στο βίντεο σπεύδει να τη βοηθήσει.

Όπως έγινε γνωστό από τις περιγραφές, πρόκειται για ξανθό άνδρα, μετρίου αναστήματος, με γαλάζια μάτια και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μιλάει σπαστά αγγλικά.

Τι ανέφερε ο άνδρας που την έσωσε

«Ήμουν στην οδό Νικηταρά, ήταν περίπου 7:25. Καθόμουν σε ένα μαγαζί ψιλικών με μια άλλη κυρία. Ήταν το μοναδικό που ήταν ανοιχτό. Ακούσαμε κάποιες φωνές και “βοήθεια” και βγήκαμε έξω. Ένας είχε επιτεθεί σε μία κοπελίτσα, η οποία εκ των υστέρων μάθαμε ότι πήγαινε προς τη δουλειά της. Η κοπέλα φυσικά τρομοκρατημένη. Αυτόν ίσα που μπόρεσα και τον είδα και έφυγε σχετικά ήρεμος.

Πιστεύω ότι τρόμαξε με τη φωνή που έβαλα. Η εικόνα που είδα ήταν αυτόν επάνω της ακριβώς. Μετά δεν έδωσα πολλή σημασία σε αυτόν, προσπάθησα να ηρεμήσω την κοπέλα. Ήταν τόσο τρομοκρατημένη και μάζευε το μπουφάν της. Όπως φάνηκε της είχε επιτεθεί για να την βιάσει.

Ήμασταν από την κοπέλα σχεδόν απέναντι εκείνη έτρεξε προς τα εμάς αλλά και εμείς προς εκείνη. Στην ουσία την βρήκαμε στη μέση του δρόμου. Η κοπέλα ήταν σε σοκ. Κοιτάξαμε να την συνεφέρουμε μήπως είχε χτυπήσει κιόλας. Μου είπε “πήγε να με βιάσει”. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι πήγε να την κλέψει. Αυτό το λίγο που πρόλαβα να δω , είδα την πάλη, χτυπιόντουσαν κάτω.

Aυτός μάλλον ήταν ξένος αλλά ήταν πολύ μικρό το διάστημα που τον είδα πρέπει να ήταν κάτω από 30 ετών, με ανοιχτά χρώματα. Εκείνος έφυγε κάτω προς την Θεμιστοκλέους, φορούσε μια βερμούδα, ακάλυπτος, πιστεύω αν τον ξανάβλεπα θα τον αναγνώριζα. Τον έχουν πιάσει οι κάμερες, πιστεύω είναι θέμα χρόνου να τον πιάσουν», αναφέρει στο newsit.gr ο θυρωρός που έσωσε την κοπέλα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pasok
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
«Καταδικάζουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο τα φαινόμενα βίας»
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»