Thumbnail
Βρέθηκε νεκρή μέσα στην καμπίνα της

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε στην καμπίνα της επιβάτιδα πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος - Πειραιάς.

Η Λιμενική Αρχή Τζελέπη, ενημερώθηκε, τις πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα (20/11) από μέλος του πληρώματος Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι της Χίου προς το λιμάνι του Πειραιά, για την ανάγκη διακομιδής ημεδαπής επιβάτιδας, η οποία έχασε τις αισθήσεις της στην καμπίνα της.

Στη γυναίκα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα του πλοίου, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Στη συνέχεια, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Α' Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δίκη για τα Τέμπη
Ξεκινά σήμερα Δευτέρα η δίκη για τα Τέμπη: Μια κοινωνία απέναντι στη μνήμη και την ευθύνη
Αρχίζει σήμερα στη Λάρισα η πολυαναμενόμενη δίκη για τα Τέμπη – Στο εδώλιο 36 άτομα
Ξεκινά σήμερα Δευτέρα η δίκη για τα Τέμπη: Μια κοινωνία απέναντι στη μνήμη και την ευθύνη