σύγκρουση τρένων
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Εντοπίστηκε το μαύρο κουτί στα συντρίμμια των βαγονιών στα Τέμπη

Εντοπίστηκε στα συντρίμμια των βαγονιών το «μαύρο» κουτί της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr, το καταγραφικό έχει υποστεί μεγάλες φθορές και είναι αμφίβολο αν μπορεί να αντληθεί κάποια πληροφορία από αυτό.

Τι έχει βρεθεί στο σημείο της σύγκρουσης

Υπενθυμίζεται πως από το σημείο της σύγκρουσης στα Τέμπη είχε βρεθεί μόνο το καταγραφικό της εμπορικής αμαξοστοιχίας από το οποίο οι τεχνικοί από τη Γένοβα και την Αθήνα που το εξέτασαν την περασμένη άνοιξη δεν μπόρεσαν να εξάγουν κάποια στοιχεία καθώς και αυτό είχε υποστεί ζημιά μετά τη σύγκρουση.

Κατά πληροφορίες του ίδιου, οι έρευνες στο σημείο όπου φυλάσσονται τα βαγόνια συνεχίζονται με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε βιολογικό υλικό το οποίο έχει σταλεί για ανάλυση σε μια προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να ταυτοποιηθεί το 57ο θύμα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο ελληνικός στρατός με ελληνική σημαία στο βάθος επάνω σε άρμα μάχης
Στρατιωτική θητεία: Το «χαράτσι» στις συντάξεις που πληρώνουν μόνο οι Έλληνες (Πίνακες)
Στην Ελλάδα πληρώνεις για την εξαγορά στις συντάξεις της θητείας, στην Ευρώπη είναι δωρεάν
Στρατιωτική θητεία: Το «χαράτσι» στις συντάξεις που πληρώνουν μόνο οι Έλληνες (Πίνακες)
κνε
Ο Γραμματέας της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών: «Ανάσα και ελπίδα η 5η συνεχόμενη νίκη της Πανσπουδαστικής στις κάλπες»
Η ΚΝΕ χαιρετίζει την επικράτηση της ΠΚΣ έναντι της ΔΑΠ - «Συνεχίζουμε με νέες δυνάμεις για την αντεπίθεση του φοιτητικού κινήματος»
Ο Γραμματέας της ΚΝΕ για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών: «Ανάσα και ελπίδα η 5η συνεχόμενη νίκη της Πανσπουδαστικής στις κάλπες»