τεμπη
Stringer / SOOC
Για μια γυναίκα δεν έχει βρεθεί ακόμα γενετικό υλικό

Τα βαγόνια του μοιραίου επιβατικού τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία τα μεσάνυκτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 57 ανθρώπων, έχουν μεταφερθεί σε περιφραγμένο χώρο σε αμαξοστάσιο του ΟΣΕ.

Ένας ειδικός πραγματογνώμονας συνοδευόμενος από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους, θα εισέλθουν στον χώρο που φυλάσσονται τα βαγόνια προκειμένου να ερευνήσουν την ύπαρξη DNA των θυμάτων της τραγωδίας, ώστε να γίνει συμπληρωματική ταυτοποίησή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της  ΕΡΤ, η διαδικασία πραγματοποιείται μετά από αίτημα των συγγενών των θυμάτων, ενώ υπενθυμίζεται πως για μία γυναίκα, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα γενετικό υλικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΚΙΝητοποιήσεις
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Κινητοποίηση αύριο στη Θεσσαλονίκη κατά των πειθαρχικών διώξεων
Κλιμακώνουν τις αντιδράσεις οι εκπαιδευτικοί στη Θεσσαλονίκη για αξιολόγηση και πειθαρχικά
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Κινητοποίηση αύριο στη Θεσσαλονίκη κατά των πειθαρχικών διώξεων