ασέλγεια
Η μητέρα του κατήγγειλε το περιστατικό – Ο 62χρονος αφέθηκε ελεύθερος

Άλλο ένα εξοργιστικό περιστατικό συνέβη στο δήμο Τριφυλίας στη Μεσσηνία, όταν ένας 62χρονος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ενός 8χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό το κατήγγειλε η μητέρα του 8χρονου, αφού ο 62χρονος άνδρας, έπεισε το παιδί της να τον ακολουθήσει στο σπίτι του, επιχείρησε στη συνέχεια να το φιλήσει στο στόμα.

Το παιδί αντέδρασε και έφυγε από το σπίτι του 62χρονου, ενημερώνοντας άμεσα τους γονείς του για όσα συνέβησαν.

Η μητέρα αμέσως μετά τα όσα της εκμυστηρεύτηκε ο 8χρονος γιος της, κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων και ο 62χρονος συνελήφθη την ίδια ημέρα.

Την Δευτέρα (13/11) οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας για να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε και πήρε αναβολή μέχρι σήμερα Πέμπτη (16/11) και αφέθηκε ελεύθερος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητης
Εθνικό Απολυτήριο: Ένας διάλογος 9 μηνών για να γεννηθεί το σχολείο του 2040 ή για να βαφτιστεί ξανά η εξεταστική μηχανή;
Το Εθνικό Απολυτήριο παρουσιάζεται ως τομή που θα «αναβαθμίσει το Λύκειο» και θα το αποσπάσει από τον ρόλο του ως «προθάλαμου εξετάσεων». Μόνο που...
Εθνικό Απολυτήριο: Ένας διάλογος 9 μηνών για να γεννηθεί το σχολείο του 2040 ή για να βαφτιστεί ξανά η εξεταστική μηχανή;