εκπαιδευτικος ΑΜΕΑ
«Του ακούμπησε το χέρι στα γεννητικά του όργανα» καταγγέλλει η μητέρα του

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε η μητέρα ενός 15χρονου που βρίσκεται στα όρια του αυτισμού, αναφέροντας ότι το απόγευμα της Πέμπτης (9/11) ο γιος της έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από έναν 50χρονο στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου στην Πάτρα όταν επέστρεφε από το φροντιστήριο.

Η Ξ. Κ. μίλησε στην εφημερίδα «Γνώμη Πατρών» για αυτό που συνέβη στον γιο της ζητώντας να γίνει έρευνα από την αστυνομία καθώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό και σίγουρα κινδυνεύουν και άλλοι:

«Την Πέμπτη (9/11) το απόγευμα γύρω στις 6:30 το απόγευμα ο γιος μου 15 ετών (που είναι στο φάσμα του αυτισμού) επέστρεφε από τα Αγγλικά του και λίγα μέτρα πριν φτάσει στο σπίτι, ένας άνδρας γύρω στα 50 τον πλησίασε, τον πήρε αγκαλιά χωρίς καν ο γιος μου να προλάβει να αντιδράσει και αφού άρπαξε το χέρι του παιδιού το ακούμπησε στα γεννητικά του όργανα!

Το παιδί άρχισε να φωνάζει βοήθεια και ευτυχώς μια γειτόνισσα που το άκουσε βγήκε στο μπαλκόνι και του φώναξε και έτσι ο γιος μου βρήκε την ευκαιρία να φύγει, να μπει στο σπίτι και να με πάρει τηλέφωνο να μου περιγράψει ακριβώς τι συνέβη.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου. Μόλις γύρισα σπίτι πήγαμε στην αστυνομία και κάναμε καταγγελία και μας είπαν ότι την επόμενη θα πήγαιναν στα δύο καταστήματα για να λάβουν υλικό από τις κάμερες και να τον εντοπίσουν.

Μάλιστα ο αστυνομικός προσπάθησε να ηρεμήσει τον γιό μου λέγοντας του να μην ανησυχεί και ότι θα τον πιάσουν! Μέχρι εδώ όλα καλά, χθες όμως που πήγα στο κατάστημα να ρωτήσω αν η αστυνομία ενδιαφέρθηκε για το υλικό από τις κάμερες με ενημέρωσαν πως δεν πήγε κανείς και πως τις καταγραφές τις αποθηκεύουν για χρονικό διάστημα τριών ημερών!

Οπως καταλαβαίνετε η καταγγελία μου μάλλον πήγε στο καλάθι των αχρήστων. Ειλικρινά δεν το περίμενα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pasok
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
«Καταδικάζουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο τα φαινόμενα βίας»
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
Γιάννης Καλλιάνος
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»
Γιάννης Καλλιάνος: «Η αλήθεια θα λάμψει προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου»
Νέα ανάρτηση Καλλιάνου στην κηδεία του πατέρα του: «Όλα θα πάρουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης για να ανακουφιστεί η ψυχούλα του»