Casey McIntyre
«Αγαπούσα τον καθένα από εσάς με όλη μου την καρδιά και σας υπόσχομαι, ήξερα πόσο βαθιά αγαπήθηκα»

H Casey McIntyre, μία μητέρα από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, πέθανε την περασμένη Κυριακή έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο στις ωοθήκες.

Η Casey McIntyre μιλούσε  για τον αγώνα που έδινε και μάλιστα ήταν και εκείνη που ανακοίνωσε τον θάνατό της μέσα από ένα συγκινητικό post που δημοσιεύθηκε στο προφίλ της στο Instagram.

«Ένα σημείωμα για τους φίλους μου: αν το διαβάζετε αυτό σημαίνει ότι έχω πεθάνει» ξεκινά η λεζάντα του post της Casey. Το συγκινητικό μήνυμα της γυναίκας συνοδεύθηκε από μία σειρά από φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με τους αγαπημένους της ανθρώπους, μεταξύ αυτών ο σύζυγός της Andrew και η 18 μηνών κόρη τους Grace.

Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για ένα «απλό» αποχαιρετιστήριο μήνυμα, αλλά για μία αναδρομή στη σύντομη, αλλά γεμάτη νόημα ζωή που έζησε η Casey. Μέσα από τις φωτογραφίες που διάλεξε η γυναίκα, μπορεί κανείς να δει μπροστά του να ξετυλίγεται ολόκληρή η ζωή της. Από μωρό στην αγκαλιά των γονέων της, σε σύζυγος, μαχήτρια και μητέρα.

«Αγαπούσα τον καθένα από εσάς με όλη μου την καρδιά και σας υπόσχομαι, ήξερα πόσο βαθιά αγαπήθηκα» τόνισε η Casey στο μήνυμά της, ενώ πρόσθεσε ότι οι τελευταίοι πέντε μήνες που πέρασε στο σπίτι με την οικογένεια και τους φίλους της ήταν «μαγικοί».

Ο σύζυγός της σημείωσε ότι το μήνυμα της Casey δυστυχώς έμεινε ανολοκλήρωτο λόγω της επιδείνωσης της υγείας της. «Η Casey σκόπευε να ολοκληρώσει αυτό το post με μια λίστα με πράγματα που την έκαναν να νιώθει καλά και χαρούμενη κατά τη διάρκεια της ζωής της και είμαι συντετριμμένος που δεν θα δω ποτέ αυτή τη λίστα», έγραψε.

Μάλιστα ο Andrew ζήτησε από τους φίλους της Casey να γράψουν στα σχόλια του post μία ανάμνηση που έχουν μαζί της. Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral με χιλιάδες likes και εκατοντάδες συγκινητικά σχόλια.

Η Casey γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου του 1985. Παντρεύτηκε με τον Andrew στις 18 Ιουλίου του 2015. Τον Οκτώβρη του 2019 διαγνώσθηκε με καρκίνο 3ου σταδίου στις ωοθήκες , ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Στις 10 Δεκεμβρίου του 2019, η ίδια είχε κάνει γνωστή την ασθένειά της μέσα από ένα instagram post. Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του Grace τον Απρίλιο του 2022.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αβοκάντο
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σε σύγκριση με αυτούς που δεν κατανάλωναν, γυναίκες που κατανάλωναν αβοκάντο είχαν χαμηλότερο κίνδυνο για διαβήτη ενώ στους άντρες δεν παρατηρήθηκε...
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σχολεία υπό κατάρρευση
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα
Η ανέγερση νέων εγκαταστάσεων σε πολλές γειτονιές είναι αναγκαία, ωστόσο είναι δύσκολο να βρεθούν ελεύθεροι χώροι μέσα στην πόλη - Ζητήματα ασφαλείας...
Γηρασμένα τα σχολικά κτίρια στην Αθήνα