Ρούλα Πισπιρίγκου
«Ήμουν, είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας, αρνούμαι τις κατηγορίες»

Ξεκίνησε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση δολοφονίας της πρωτότοκης κόρης της, με την κατηγορούμενη να αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας. Ο δικηγόρος της είχε καταθέσει αίτημα εξαίρεσης της προέδρου του δικαστηρίου, η οποία και απορρίφθηκε.

«Θα ξεκινήσω από την αρχή. Θα σας πω απλά ήμουν, είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς», είπε αρχικά.

Έπειτα τόνισε πως αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία, λέγοντας: «Την κατηγορία την αρνούμαι κατηγορηματικά. Είναι κάτι που δεν πέρασε ούτε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου, να πειράξω έστω και τρίχα από την κόρη μου. Αυτό που έχω ακούσει στο σύνολο της ακροαματικής διαδικασίας… δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Δεν ήταν η Τζωρτζίνα μου».

Για τη μικρή Τζωρτζίνα, η κατηγορούμενη είπε: «Γεννήθηκε 31/10/13. Η εγκυμοσύνη ήταν ομαλή. Γεννήθηκε με καισαρική τομή γιατί υπήρξε κάποια επιπλοκή τις τελευταίες ώρες. Βγήκε εκτάκτως το απόγευμα στις 19:20».

«Η Τζωρτζίνα όταν την πήρα ήμουν η τελευταία που την είδα γιατί ήμουν σε μέθη. Ήταν ένα πλασματάκι που με το που με κοίταξε, με κοιτούσε με τόση αγάπη πως να σας το εξηγήσω. Ένιωσα ότι αυτό το πλασματάκι με έκανε μαμά για πρώτη φορά. Με αυτά τα ματάκια όταν με κοίταξε, μου έδωσε το νόημα της ζωής. Εκείνη τη μέρα της υποσχέθηκα και της ορκίστηκα θα είμαι πάντα δίπλα της, θα είμαι εκεί για εκείνη», πρόσθεσε.

Όπως είπε, η Τζωρτζίνα «όσο ήταν μωρό είχε κολικούς, ξαγρυπνούσε. Μεγάλωνε φυσιολογικά δίπλα μας. Ζούσαμε τότε στο σπίτι που μου είχε παραχωρήσει ο θείος μου. Το 2014 μετακομίσαμε λόγω έλλειψης χώρου, για να έχει κι ένα δωμάτιο η Τζωρτζίνα. Το δωμάτιο είχε μια μεγάλη πεταλούδα και είχε το παρατσούκλι Μετασλούδα από την πεταλούδα».

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση ο Αλέξης Κούγιας υπέβαλε νωρίτερα αίτηση εξαίρεσης της προέδρου της έδρας από την κατηγορούμενη, καταλογίζοντάς της μεροληψία και προφορικά απαρίθμησε τους επτά λόγους για τους οποίους θεωρεί η κατηγορούμενη ότι η πρόεδρος της έδρας, η κυρία Ευαγγέλου, τήρησε μεροληπτική στάση σε βάρος της 35χρονης κατηγορουμένης παιδοκτόνου. Το αίτημα απορρίφθηκε και η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά με την πρόεδρο της δίκης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τα 4 χρώματα που απωθούν τα κουνούπια
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας
Εννέα από τα 10 πιο φιλόξενα χρόνια για μετάδοση της νόσου έχουν συμβεί από το 2000 και ο αριθμός των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού που αναφέρθηκαν...
Τα κουνούπια απειλούν την Ευρώπη: Δεκαπλασιάστηκαν τα κρούσματα γάγκειου πυρετού και ελονοσίας