αστυνομια
«Σύμφωνα με ιατρικά έγγραφα όταν προσπάθησαν να ερευνήσουν τα χέρια του 17χρονου δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία καθώς είχαν πλύνει τα χέρια του»

Αίσθηση προκαλούν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες του δικηγόρου της οικογένειας του 17χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός από σφαίρα αστυνομικού, μετά από καταδίωξη στο Λεοντάρι Βοιωτίας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος Ιωάννης Μπαρκαγιάννης οι προανακριτικοί υπάλληλοι καθάρισαν το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 17χρονος Ρομά, προτού ακόμα φτάσει στο σημείο η Σήμανση.

«Οι προανακριτικοί υπάλληλοι της συγκεκριμένης έρευνας κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν παγκοσμίως βάζοντας τον δράστη ως υπεύθυνο φύλαξης του χώρου που τελέστηκε η πράξη. Μάλιστα όταν έφτασε η Σήμανση εκεί προκειμένου να εντοπίσει DNA, επισημαίνει σε έκθεσή της ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο καθώς η περιοχή είχε πλυθεί με νερό» υπογράμμισε στο documentonews.gr, ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Άλλη παγκόσμια πρωτοτυπία, ήταν ότι μετέφεραν το νεκρό παιδί με το όχημα που τελέστηκε η πράξη αλλοιώνοντας αποδεικτικά στοιχεία, δηλαδή ίχνη αίματος, δακτυλικά αποτυπώματα κτλ. καθώς ο χώρος είχε καθαριστεί προκειμένου να κάτσει ο νέος οδηγός» συμπλήρωσε.

Τέλος, ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος κατήγγειλε ότι πριν τη λήψη δειγμάτων από τα δάχτυλα του 17χρονου για τον εντοπισμό πυρίτιδας, προκειμένου να διαπιστωθεί πόσο κοντά ήταν το όπλο που τον σκότωσε, έπλυναν τα χέρια του νεκρού. «Σύμφωνα με ιατρικά έγγραφα όταν προσπάθησαν να ερευνήσουν τα χέρια του 17χρονου δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία καθώς είχαν πλύνει τα χέρια του» είπε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο
Τα παιχνίδια γνώσεων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτή η συνήθεια είναι ακόμα πιο αποτελεσματική
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο