Θέσεις εργασίας
Τι μπορεί να καθυστερεί την ταχύτητα του ίντερνέτ σας

Και ποιος δεν έχει αντιμετωπίσει αργό ίντερνετ, φτάνοντας στα πρόθυρα πανικού και νιώθοντας την επιθυμία να σπάσει τον υπολογιστή, αλλά και το ρούτερ;

Συχνά, όμως, το πρόβλημα δεν προέρχεται από βλάβη δικτύου, αλλά είναι δικό μας λάθος.

Τι φταίει

Ένας τρόπος για να βρεις τους λόγους της καθυστέρησης, είναι να ελέγξεις την ταχύτητα του δικτύου σου σε ένα site όπως το speedtest.net ή fast.com. Αν η ταχύτητα είναι χαμηλή, τότε το πρόβλημα οφείλεται στον πάροχο. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, αλλά το Wi-Fi εξακολουθεί να είναι αργό, ίσως πρέπει να αλλάξεις θέση στο router.

Ακόμα και οι οικιακές συσκευές ή ένας τοίχος μπορούν να επηρεάσουν τη σύνδεσή του. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μετακινήσεις το ρούτερ για να μην παρεμβάλλονται εμπόδια. Αν το έχεις ήδη κάνει, η αγορά ενός Powerline που επεκτείνει το ασύρματο δίκτυο είναι ιδανική λύση. Αν βέβαια το ρούτερσου είναι παλιό τότε προτίμησε ένα καινούργιο που να καλύπτει όλους τους χώρους του σπιτιού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα