Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1720444108487929863 at this time, please check again later.
μοναστηρακι
Ακόμα μία μαρτυρία αποδεικνύει όσα δεν θέλει να παραδεχτεί η Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα γεγονότα στο Μοναστηράκι

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός ανθρώπου που βρέθηκε στον σταθμό ΗΣΑΠ “Μοναστηράκι” και περιγράφει την δολοφονική επίθεση των ναζί. Η μαρτυρία του αποτελεί ένα πολύ ισχυρό τεκμήριο για τις ευθύνες της αστυνομίας, η οποία παρόλο που ακούγονταν ήχοι από σπασίματα και κραυγές, στεκόταν αδρανής λίγο πιο πάνω και έκανε φραγμό για να διώχνει τον κόσμο, όσο ακριβώς από κάτω οι φασίστες προσπαθούσαν να κάψουν ανθρώπους ζωντανούς.

Αυτόπτης Μάρτυρας για Μοναστηράκι: Τα ΜΑΤ ήταν πάνω, άφηναν τους ναζί να επιτίθενται και έλεγαν στον κόσμο "απομακρυνθείτε" – Όταν επενέβησαν, απλώς προσπερνούσαν τους φασίστες και πιάναν τραυματίες.

«Πιάσανε κάποιους που ήταν τραυματισμένοι. Και αναρωτιόμουν, πιάσαν τους τραυματισμένους που ήταν μέσα στα αίματα τα παιδιά και δεν πιάσαν αυτούς που τους χτυπάγανε;»

https://twitter.com/i/status/1720444108487929863

Από το ρεπορτάζ του Χρήστου Αβραμίδη στο koutipandoras.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ατρομητος
Ατρόμητος: Μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης με πανό και ανακοινώσεις στο Περιστέρι
Οι παίκτες και η διοίκηση του Ατρομήτου ανάρτησαν πανό με το ίδιο σύνθημα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα καταδίκης της βίας.
Ατρόμητος: Μήνυμα υπέρ της Παλαιστίνης με πανό και ανακοινώσεις στο Περιστέρι
καρφδ
Εκεί που ο εκπαιδευτικός μιλάει για παιδαγωγικό έρωτα, εσείς είστε ικανοί να τον παραπέμψετε για παρενόχληση
Εκεί που ο εκπαιδευτικός θέλει να ανάψει φωτιά στο μυαλό των παιδιών, εσείς τον κατηγορείτε για εμπρηστή.
Εκεί που ο εκπαιδευτικός μιλάει για παιδαγωγικό έρωτα, εσείς είστε ικανοί να τον παραπέμψετε για παρενόχληση