Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: Σε πενθήμερη αποχή προχωρούν οι δικηγόροι - Κάνουν λόγο για «στοχοποίηση»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρουν οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν την ερχόμενη εβδομάδα οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης.

Οι δικηγόροι αντιδρούν στα προωθούμενα μέτρα από το Υπουργείο Οικονομικών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους.

Τι αναφέρουν

Οι δικηγόροι κάνουν λόγο για «στοχοποίηση» του κλάδου τους και τονίζουν ότι τα μέτρα αυτά «στοχεύουν στην οικονομική εξαθλίωση» των δικηγόρων.

Υπό αυτές τις συνθήκες αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης να προχωρήσουν σε στοχευμένη αποχή από τις δίκες συμφερόντων του Δημοσίου, κατά το διάστημα 6 έως 8/11, και σε αποχή από όλες τις δίκες τις δύο επόμενες μέρες (9-10/11).

Από την αποχή εξαιρούνται υποθέσεις για τις οποίες υπάρχει κίνδυνος παραγραφής, ποινικές υποθέσεις με κρατούμενους κ.ά.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία