kakopoiisi_zoon
Έριξε νερό και έπνιξε γατάκια που είχαν κρυφτεί σε σωλήνα - Τι λέει ο καταγγέλλων

Αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο προβλήθηκε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, που έχει καταγράψει τη στιγμή που ένας άνδρας στη Νέα Φιλαδέλφεια θέτει σε εφαρμογή το αρρωστημένο σχέδιο του για να πνίξει δύο γατάκια.

Το φρικτό περιστατικό έγινε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου. Δύο από τα τρία γατάκια πνίγηκα μέσα στο λούκι, το οποίο ο ίδιος είχε φράξει με ένα πανί. Σύμφωνα, μάλιστα, με το ρεπορτάζ του “Live News” είχε πει στη γειτονιά ότι θα τα σκοτώσει. 

Ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο έχει εξαφανιστεί από το Σάββατο και κανείς δεν είναι στο σπίτι του.

Ένας νεαρός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό και προσπάθησε να σώσει τα γατάκια ανέφερε στο “Live News”: “Το πρωί είχε βγει η γάτα να θηλάσει τα μικρά της. Μετά βλέπω ότι ο κύριος έχει κλείσει με τάπα την σωλήνα και τον βλέπω να ρίχνει νερό. Παίρνω αμέσως το κινητό μου, για να τον καταγράψω. Είχα καταλάβει τι ήθελε να κάνει, καθώς είχα ακούσει κι από άλλους ότι σκοτώνει γατάκια. Οι γάτες τις γειτονιάς γεννάνε, τις φροντίζω και μετά από ένα μήνα τα γατάκια εξαφανίζονται. Τότε του λέω ‘σε καταγράφω και παίρνω την αστυνομία τώρα’. Το τράβηξα σε βίντεο γιατί ήθελα αποδεικτικά στοιχεία”.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γενιδ
Ανακατατάξεις στη ΓΣΕΕ: Ο Νίκος Φωτόπουλος παραχωρεί τη θέση του στον Κώστα Γενιδούνια
ΓΣΕΕ: Παραίτηση από τον Νίκο Φωτόπουλο για να εισέλθει στο Δ.Σ. ο Κώστας Γενιδούνιας
Ανακατατάξεις στη ΓΣΕΕ: Ο Νίκος Φωτόπουλος παραχωρεί τη θέση του στον Κώστα Γενιδούνια
sxoli-monimon-ipaksiomatikon-aeroporias
Καταγγελία εκπαιδευτικών για «μπλόκο» των αποφοίτων ΕΠΑΛ στις Σχολές Αξιωματικών το 2027
Στα «κάγκελα» οι εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ – Ζητούν άμεση ανακατανομή των ποσοστών εισαγωγής
Καταγγελία εκπαιδευτικών για «μπλόκο» των αποφοίτων ΕΠΑΛ στις Σχολές Αξιωματικών το 2027