Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πραγματοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, διαβεβαιώνοντας πως τυχόν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα δε θα επιβαρύνουν τους πολίτες.
Τι ανέφερε
Τόνισε πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει πως είναι παρούσα όταν υπάρχουν υπέρμετρες αυξήσεις και οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν ποσά που δεν τους αναλογούν.
«Ο τρόπος κάθε φορά εξετάζεται και ανακοινώνεται με βάση και τα ύψη των αυξήσεων και τα δεδομένα της χώρας», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Σχετικά με τη στήριξη των καταναλωτών που χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα για τη θέρμανσή τους, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι θα γίνει κατ’ αναλογία της διαδικασίας για τους υπόλοιπους πολίτες και πως οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν εντός της τρέχουσας εβδομάδας από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές
Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom