Κιβωτός του κόσμου
Παράλληλα, το κοριτσάκι τους εκμυστηρεύτηκε επίσης πως έπεσε θύμα ενός αγοριού, μέσα στη Δομή, ο οποίος την ξεγύμνωσε παρουσία και άλλων τροφίμων, καταγράφοντας μάλιστα την πράξη του με το κινητό του τηλέφωνο

Δύο καταγγελίες που αφορούν σε ξυλοδαρμό και ξεγύμνωμα μίας 12χρονης κοπέλας που φιλοξενείται σε δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» ερευνούν οι αστυνομικοί.

Ειδικότερα, οι γονείς της 12χρονης κοπέλας, η οποία φιλοξενείται στις δομές της «Κιβωτού του Κόσμου» από τον Σεπτέμβριο του 2023, απευθύνθηκαν χθες Παρασκευή (27/10) στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού και κατήγγειλαν ότι, όπως τους είπε η κόρη τους, κατά τη διαμονή της στο παράρτημα της «Κιβωτού», μία από τις κοινωνικές λειτουργούς την χτύπησε χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο λόγο για τον ξυλοδαρμό.

Παράλληλα, το κοριτσάκι τους εκμυστηρεύτηκε επίσης πως έπεσε θύμα ενός αγοριού, μέσα στη Δομή, ο οποίος την ξεγύμνωσε παρουσία και άλλων τροφίμων, καταγράφοντας μάλιστα την πράξη του με το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε δεύτερη συνάντηση ο πατέρας ανέφερε σε καταγγελία του πως ένα αγόρι ξεγύμνωσε την κόρη του και την έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό του παρουσία και άλλων παιδιών.

Προανάκριση διενεργείται από το Τ. Α. Κολωνού. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα