ΕΟΦ
ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Ο ΕΟΦ χτυπάει «καμπανάκι» για τρία συμπληρώματα διατροφής σε μορφή μαρμελάδας

Ο ΕΟΦ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους καταναλωτές να μην αγοράζουν ή να κάνουν χρήση των προϊόντων WONDER MIX PASTE, MAGIC GOLD, NATURAL MIXED HERBAL BLEND PASTE για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα προωθούνται ως συμπλήρωμα διατροφής ή τρόφιμα (μαρμελάδα) για την ενίσχυση της ανδρικής σεξουαλικής δραστηριότητας και δεν αποκλείεται η διάθεσή του και στη χώρα μας μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου που πραγματοποιήθηκαν τα προϊόντα βρέθηκαν να περιέχουν τη φαρμακευτική ουσία σιλδεναφίλη (sildenafil) και ταδαλαφίλη (tadalafil), χωρίς αυτή να δηλώνεται στη επισήμανση τους.
 
Συνεπώς, κατά τη χρήση των ανωτέρω μη εγκεκριμένων προϊόντων, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος για την υγεία του χρήστη. Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, ώστε, σε περίπτωση που περιέλθουν στην κατοχή τους τα συγκεκριμένα προϊόντα, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ. Επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη εγκεκριμένες πηγές μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρεύμα
Διακοπές ρεύματος και νερού σήμερα σε περιοχές της Αττικής – Τι πρέπει να ξέρετε
Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος και νερού σε περιοχές της Αττικής σήμερα Δευτέρα (30/3)
Διακοπές ρεύματος και νερού σήμερα σε περιοχές της Αττικής – Τι πρέπει να ξέρετε
Μετακινήσεις μαθητών σε σχολεία λόγω συχωνεύσεων
Άδειες ανατροφής για εκπαιδευτικούς: «Να δίνονται όποτε τις χρειάζονται οι μητέρες»
Αντιπαράθεση με το Υπ. Παιδείας για τις άδειες ανατροφής – Τι ζητάει ο Σύλλογος «Ρόζα Ιμβριώτη»
Άδειες ανατροφής για εκπαιδευτικούς: «Να δίνονται όποτε τις χρειάζονται οι μητέρες»