ergatiko atixima ganti
Χωρίς δίπλωμα ο χειριστής του μηχανήματος

Σχετικά με το τραγικό εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες (23/10) στη Βάρη, δύο άτομα κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Υπενθυμίζεται ότι ένας 56χρονος, πατέρας δύο παιδιών έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια τοποθέτησης οπτικών ινών, στη Βάρη. Σύμφωνα με τη δικογραφία ο θανάσιμος τραυματισμός επήλθε έπειτα από λάθος που έκανε ο χειριστής του μηχανήματος διάνοιξης τομών σε δρόμους.

Ο 21χρονος χειριστής του μηχανήματος φέρεται να μην είχε δίπλωμα χειριστή για τη χρήση του μηχανήματος. Ο δεύτερος κατηγορούμενος είναι ένας 33χρονος ο οποίος βρισκόταν στο σημείο ως επιβλέπων μηχανικός του έργου.

Σημειώνεται ότι ο 56χρονος έχασε τη ζωή του ενώ βρισκόμενος μέσα στο φρεάτιο πραγματοποιώντας εργασίες. Το μηχάνημα που ανοίγει τρύπες στον δρόμο, πέρασε από πάνω του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οδυσσέας Σουν
Ο «Οδυσσέας» της Σαγκάης: Ο Κινέζος που ερωτεύτηκε την ελληνική γλώσσα
Η απίστευτη ιστορία του Οδυσσέα Σουν που ερωτεύτηκε την ελληνική γλώσσα – Γιατί θεωρεί τα Κινεζικά ευκολότερα από τη γραμματική μας
Ο «Οδυσσέας» της Σαγκάης: Ο Κινέζος που ερωτεύτηκε την ελληνική γλώσσα
Διδασκαλία εκπαιδευτικοί
Οδηγός για τις υπεραριθμίες εκπαιδευτικών: Τι ισχύει σε περίπτωση υποβιβασμού ή συγχώνευσης σχολείων
Υπεραριθμίες εκπαιδευτικών: Όλο το νομικό πλαίσιο και η διαδικασία βήμα-βήμα
Οδηγός για τις υπεραριθμίες εκπαιδευτικών: Τι ισχύει σε περίπτωση υποβιβασμού ή συγχώνευσης σχολείων