Κοινωνία

Βόλος: Πέθανε 10 μέρες μετά από χειρουργική επέμβαση ο διευθυντής της ΔΟΥ

meth
INTIME | ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ρουτίνας

Σε ηλικία 59 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες 10 ημέρες ο διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου Δημήτρης Αποστολάκος.

Ο Δ. Αποστολάκος είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, σύμφωνα με τους οικείους του, και η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη, όπως αναφέρει το taxydromos.gr.

Η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία τα τελευταία 24ωρα και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε απαρηγόρητο θρήνο την οικογένειά του, συγγενείς, συναδέλφους, αλλά και φίλους του.

Συγκλονίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ανάρτηση της συζύγου του Μαριάνας Κυρίτση για τον πρόωρο και άδικο θάνατο του Δημήτρη Αποστολάκου:

«Μετά από 32 χρόνια αγάπης και κοινής πορείας, μια εγχείρηση ρουτίνας μου πήρε μέσα σε δέκα μέρες τον Δημήτρη μου… Dimitris Apostolakos Απρόσμενα και βάρβαρα. Τα λόγια είναι αδύναμα για να εκφράσω τη συντριβή που νιώθω. Θα είσαι πάντα δίπλα μου. Καλή αντάμωση…».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία