Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Λόγω διεξαγωγής του «Τρίαθλο ironman»- Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σήμερα, Κυριακή (22/10) στην Βουλιαγμένη λόγω της διεξαγωγής της αθλητικής εκδήλωσης «Τρίαθλο IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI GREECE».

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

- Προσωρινή, σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων με εξαίρεση τα συνοδευτικά οχήματα και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά μήκος της Λ. Ποσειδώνος από το ύψος της οδού Πανός, περιοχής Βουλιαγμένης, συνέχεια κατά μήκος της Λ. Αθηνών-Σουνίου στο ύψος της συμβολής της με την οδό Β. Κωνσταντίνου, περιοχής Βάρκιζας, συνέχεια κατά μήκος της Παραλιακής Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου έως το ύψος της συμβολής της με την Λ. Καραμανλή, περιοχής Αναβύσσου.

- Καθορισμός Λωρίδων Αποκλειστικής Κυκλοφορίας οχημάτων για την κίνηση - εξυπηρέτηση μονίμων κατοίκων, επιχειρήσεων και Υπηρεσιών, καθώς και για την κίνηση οχημάτων εκτάκτου ανάγκης ως εξής:

• Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Θέμιδος έως τη συμβολή της με την οδό Κυβέλης, περιοχή Βάρκιζας.

• Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Μπαράκου ("Ribas") έως τη συμβολή της με την Λ. Β. Κωνσταντίνου, περιοχή Κορωπίου.

• Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Κέκροπος έως τη συμβολή της με την Λ. Αγίας Μαρίνας, περιοχή Αγίας Μαρίνας Κορωπίου.

• Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Παραλιακής Λ. Αθηνών-Σουνίου (αντιδρόμηση), στο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Γρανά / "ΑΚΤΕΑ" έως τη συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου, περιοχή Κορωπίου.

• Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αγ. Μαρίνας και της οδού Λουμπάδας.

• Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Παραλιακής Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από το ύψος του κατ/τος υγειονομικού ενδιαφέροντος "ΚΑΛΑΜΙΑ/'Αγιος Νικόλαος" έως τη συμβολή της με την οδό Γαλάζιας Ακτής, περιοχή Λαγονησίου.

• Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Παραλιακής Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από το ύψος του ξενοδοχείου "GRAND RESORT LAGONISSI" (χ/θ 41,000) έως τη συμβολή της με την Λ. Καλυβίων, περιοχή Λαγονησίου.

• Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Παραλιακής Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σίφνου (κατ/μα "LAVO") έως τη συμβολή της με την οδό Γαλαναίων, περιοχή Σαρωνίδας.

• Δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Παραλιακής Λ. Αθηνών-Σουνίου, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μίνωος έως τη συμβολή της με την Λ.Σαρωνίδας, περιοχή Σαρωνίδας.

- Εκτροπές της κυκλοφορίας και κίνηση λοιπών οχημάτων, μέσω των κάτωθι εναλλακτικών διαδρομών ως εξής:

• Αχιλλέως & Θησέως/Θέμιδος, δεξιά προς την οδό Θησέως.

• Λ. Αθηνάς & Λ. Ευελπίδων (πηγαδάκια Βούλας), ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο: Αριστερά Λ. Ευελπίδων, πλην μόνιμων κατοίκων περιοχής Βουλιαγμένης (έως τις 17:00΄).

• Λ. Ποσειδώνος & οδός Πανός, περιοχή Βουλιαγμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο: Αριστερά οδό Πανός, προς το κοιμητήριο Βουλιαγμένης (έως τις 17:00΄).

• Λ. Πανός & οδός Ιάσωνος, περιοχή Βουλιαγμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος: Δεξιά οδό Ιάσωνος (έως τις 17:00΄).

• Λ. Αναργυρούντος & Πλ. Ηρώων, περιοχή Βάρης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών: Ευθεία προς Λ. Ευελπίδων (έως τις 17:00΄).

• Λ. Αγίας Μαρίνας & Αγίου Ιωάννου, περιοχή Κορωπίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αθηνών-Σουνίου: Αριστερά οδό Αγίου Ιωάννου.

• Λ. Αγίας Μαρίνας & Λουμπάρδας, περιοχή Κορωπίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αθηνών-Σουνίου: Δεξιά οδό Λουμπάρδας, συνεχεία δεξιά οδό Θεμιστοκλέους.

• Παραλιακή Λ. Αθηνών - Σουνίου & Λ. Καραμανλή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα: Δεξιά Λ. Καραμανλή, συνέχεια προς Λ. Αναβύσσου, δεξιά Λ. Καλυβίων, συνέχεια προς Λ. Θορικού, αριστερά Λ. Λαυρίου προς Αθήνα.

• Λ. Καλυβίων & Α΄ και Β΄ Κυκλικοί Κόμβοι, ρεύμα κυκλοφορίας προς Παραλιακή Λ. Αθηνών - Σουνίου: Αριστερά προς Λεωφ. Αναβύσσου, συνέχεια δεξιά προς Λ. Καραμανλή, αριστερά Παραλιακή Λ. Αθηνών - Σουνίου.

• Μυτιλήνης & Δεμέστιχα, περιοχή Βάρης.

• Σπ. Λούη & Β. Τσιτσάνη, περιοχή Βάρης: Αριστερά οδό Β. Τσιτσάνη ή δεξιά οδό Σπ. Λούη.

• Μάντζαρου & Λοϊζου Μάνου, περιοχή Βάρης: Αριστερά οδό Μ. Λοϊζου ή δεξιά οδό Μάντζαρου.

• Λουμπάρδας & Θεμιστοκλέους, περιοχή Κορωπίου: Δεξιά οδό Θεμιστοκλέους.

H Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κυκλοφορία των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς και Λεωφόρους και να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2024: 12 μυστικά για την επιτυχία στις εξετάσεις

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panellinies panelladikes
Πανελλαδικές: Τα μεταρρυθμιστικά ξόρκια του εξεταστικού φαντάσματος
Πριμοδοτείται και πάλι μια νέα αυταπάτη παρόμοια με αυτές των οποίων τα αποκαίδια μύρισαν γενιές και γενιές μαθητών
Πανελλαδικές: Τα μεταρρυθμιστικά ξόρκια του εξεταστικού φαντάσματος