xronopoulou
Δικογραφία για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου σχηματίζει η αστυνομία, χωρίς όμως να υπάρχουν ίχνη ή ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου θα πουν σήμερα, Παρασκευή (13/10), φίλοι και συνάδελφοι της σπουδαίας ηθοποιού, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου έπειτα από ατύχημα που είχε στο σπίτι της σε ηλικία 90 ετών.

Όσοι αγάπησαν την ηθοποιό θα έχουν την ευκαιρία να την αποχαιρετίσουν σήμερα το πρωί από τις 11:00 έως τις 13:30, στο σπίτι της, στην οδό Αληθείας 10, στην Παιανία. Στις 13:30 η σορός της ηθοποιού θα ταξιδέψει στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Στις 15:30 θα γίνει αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

«Έτσι θα είναι το δικό μου "φινάλε", το τελευταίο μου "πάρτι". Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει πού θα βρίσκομαι. Το τελευταίο "πάρτι" μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός», είχε δηλώσει η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της.

Δικογραφία για τον θάνατο της

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Mega η αστυνομία θα κάνει αυτοψία στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είχε το ατύχημα, που την οδήγησε σε νοσηλεία στον Ευαγγελισμό και έπειτα στον θάνατό της.

Οι αστυνομικοί θα επικεντρωθούν στο χώρο του σπιτιού όπου έπεσε και θα μιλήσουν με άτομα του περιβάλλοντός της ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στα λεγόμενα της γυναίκας, που τη βρήκε αιμόφυρτη και ειδοποίησε για το συμβάν.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, γλίστρησε στο χώρο του σαλονιού, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Ο πρώτος άνθρωπος που την βρήκε ήταν η οικιακή βοηθός που είχε.

Σημειώνεται ωστόσο ότι μετά το θάνατο της άτομα από το στενό περιβάλλον της ζήτησαν να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε και χτύπησε η Μαίρη Χρονοπούλου  καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους κάποια στοιχεία δεν «κολλούσαν».

Ωστόσο πηγές από την αστυνομία, αναφέρουν ότι πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις, σχηματίζεται δικογραφία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχουν περαιτέρω υπόνοιες για κάτι ύποπτο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο της Λωζάνης: Φοιτητές κατέλαβαν την είσοδο κτιρίου
Πανεπιστήμιο της Λωζάνης: Φοιτητές κατέλαβαν την είσοδο κτιρίου - Ζητούν κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Φοιτητές κατέλαβαν την είσοδο κτιρίου στο πανεπιστήμιο της Λωζάνης ζητώντας κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Πανεπιστήμιο της Λωζάνης: Φοιτητές κατέλαβαν την είσοδο κτιρίου - Ζητούν κατάπαυση πυρός στη Γάζα
Πρύτανης πανεπιστημίου της Γλασκώβης
Απαγόρευση εισόδου στη Γαλλία για πρύτανη Πανεπιστημίου - Παρείχε στη Γάζα ιατρικές υπηρεσίες
«Με εμποδίζουν να εισέλθω στην Γαλλία» - Θα απευθυνόταν στη γαλλική Γερουσία για να περιγράψει την εμπειρία του ως γιατρός στη Γάζα
Απαγόρευση εισόδου στη Γαλλία για πρύτανη Πανεπιστημίου - Παρείχε στη Γάζα ιατρικές υπηρεσίες