Λεωφορείο έπεσε πάνω σε πεζούς
Το λεωφορείο «χτύπησε ανθρώπους που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο»

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις άνθρωποι και ένας τραυματίστηκε σοβαρά στην πόλη Κάντιθ, στη νοτιοδυτική Ισπανία, όταν τους χτύπησε λεωφορείο, του οποίου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Το λεωφορείο έπεσε πάνω σε πεζούς, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το λεωφορείο «χτύπησε ανθρώπους που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο», δήλωσε η πυροσβεστική υπηρεσία στην πλατφόρμα Χ, διευκρινίζοντας ότι κανένας επιβάτης δεν τραυματίστηκε.

Βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το όχημα με εντελώς σπασμένο το παρμπρίζ και τους πυροσβέστες να προσπαθούν να μετακινήσουν έναν φοίνικα που έπεσε πάνω στη στέγη του λεωφορείου, το οποίο σταμάτησε κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο.

Οι αρχές δεν εξήγησαν γιατί χάθηκε ο έλεγχος του λεωφορείου αλλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το όχημα φαίνεται πως είχε πρόβλημα στα φρένα.

Ο επικεφαλής της κυβέρνησης της περιφέρειας της Ανδαλουσίας Χουάν Μανουέλ Μορένο δήλωσε «αναστατωμένος» από την είδηση αυτού του «τραγικού δυστυχήματος».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συνέδριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού – ΓΓΕΕ με θέμα «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους: πλοήγηση στον κόσμο της πληροφορίας και των ψηφιακών μέσων», για το πρόγραμμα «Καλλιεργώντας Κριτικούς Αναγνώστες»
Υπουργείο Παιδείας - ΓΓΕΕ: Με επιτυχία το Συνέδριο «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους»
Κορυφώθηκε στη ΓΓΕΕ το Συνέδριο για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Καλλιεργώντας Κριτικούς Αναγνώστες» – Σ. Ζαχαράκη: «Η παιδεία είναι η ισχυρότερη άμυνα...
Υπουργείο Παιδείας - ΓΓΕΕ: Με επιτυχία το Συνέδριο «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους»