εκαβ
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Λάρισα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Λάρισα, όταν ένας άνδρας με το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με δεύτερο αυτοκίνητο και κατέληξε τουμπαρισμένο στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου.

Το ατύχημα

Ειδικότερα, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, το ατυχές συμβάν έλαβε χώρα στο ύψος της κλινικής Θωμά, στις 1:30 μ.μ. περίπου, όταν τα εν λόγω αυτοκίνητα συγκρούστηκαν υπό συνθήκες που διερευνώνται από την Τροχαία Λάρισας.

Από τη σύγκρουση εγκλωβίστηκε ένα άτομο. Πυροσβεστικές δυνάμεις και συγκεκριμένα 8 άνδρες έσπευσαν στο σημείο που επιχείρησαν με επιτυχία τον απεγκλωβισμό του τραυματία, τον οποίο παράλαβε και μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!
Όταν η ακαδημαϊκή ελευθερία συγκρούεται με τους νέους κανονισμούς: Γιατί το «Συμπόσιο» θεωρήθηκε «προβληματικό»
Πανεπιστήμιο απαίτησε από Καθηγητή να αφαιρέσει από τη διδακτέα ύλη αποσπάσματα από το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα!