Thumbnail
Σε έξαρση η βία κατά ανηλίκων: Δύο ακόμα επιθέσεις έξω από τον σταθμό Ειρήνη του Ηλεκτρικού

Δύο επιθέσεις εναντίον ανηλίκων έγιναν μέσα σε διάστημα μίας ώρας το Σάββατο (30/9) το βράδυ έξω από το σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ.

Ειδικότερα, σύμφωνα, με την ΕΛΑΣ περίπου στις 20:30 το βράδυ μια ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκαν σε δύο 16χρονους και με την χρήση σωματικής βίας τους απέσπασαν γυαλιά ηλίου και χρηματικό πόσο.

Λίγη ώρα μετά, περίπου στις 21:20 μια ομάδα περίπου 6 αγνώστων αποπειράθηκαν να ληστέψουν μια παρέα ανηλίκων πάλι στο ίδιο σημείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ένας από τους δράστες επιτέθηκε σε ένα 13χρονο με σιδερογροθιά και τον τραυμάτισε. Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αίδων με σπασμένα δάκτυλα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πολιτης
“Πόσο ωραίο είναι να είσαι έντιμος”!
«Αν δεν υπάρχουν κανόνες, αν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, αν η παρανομία είναι τόσο γενικευμένη, τι ακριβώς πολιτεία και κοινωνία είμαστε;»
“Πόσο ωραίο είναι να είσαι έντιμος”!
Υπουργείο Παιδείας
Υπερωρίες: Εντολή για έλεγχο στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης
Έλεγχος νομιμότητας για τις υπερωρίες στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης – Έγγραφο του Υπηρεσιακού Γραμματέα
Υπερωρίες: Εντολή για έλεγχο στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης