hsap-ilektrikos
Επιτέθηκαν με σιδερογροθιά σε ανήλικο στον σταθμό «Ειρήνη»

Επίθεση από άγνωστα άτομα δέχθηκε το περασμένο Σάββατο (30/09) ένα παιδί 13 ετών στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ όταν άγνωστα άτομα, πιθανόν ανήλικοι, προσέγγισαν το 13χρονο αγόρι που ήταν μαζί με φίλους του κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού Ειρήνη και επιχείρησαν να το ληστέψουν.

Το παιδί αντέδρασε και τότε ένας από τους δράστες του επιτέθηκε με σιδερογροθιά, ενώ στη συνέχεια το παιδί έπεσε στο έδαφος και δέχθηκε χτυπήματα και από άλλα άτομα με τα οποία άρχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/01

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΠΑΛ Μυκόνου
ΕΠΑΛ Μυκόνου: Τιμήθηκε με βράβευση για τις δράσεις ενάντια στην πλαστική ρύπανση
«Στα επόμενα σχέδιά μας είναι η οργάνωση καθαρισμών σε θαλάσσιες περιοχές, με στόχο την προστασία της θαλάσσιας ζωής και των οικοσυστημάτων»
ΕΠΑΛ Μυκόνου: Τιμήθηκε με βράβευση για τις δράσεις ενάντια στην πλαστική ρύπανση