Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια – Βούλευμα «βόμβα»: Για μαστροπεία κατηγορείται η μητέρα της
Η μητέρα της 12χρονης αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί

Βούλευμα «βόμβα» εξέδωσαν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για την μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σύμφωνα με το βούλευμα, στην προφυλακισμένη μητέρα του κοριτσιού προσάπτεται μία ακόμη κατηγορία, η οποία προκαλεί σοκ. Αυτή της διακεκριμένης μαστροπείας εις βάρος της ίδιας κόρης της, διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

Η μητέρα δηλαδή όχι μόνο εξέδιδε τη 12χρονη, αλλά έστελνε και  γυμνές φωτογραφίες του παιδιού της στους πελάτες μέσω WhatsApp και Viber έναντι ανταλλάγματος.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί ενώ και το κοριτσάκι στις καταθέσεις του έχει υποστηρίξει ότι η μητέρα του δεν γνώριζε τίποτα.

Εκτός από την μητέρα, παραπέμπεται και ο Ηλίας Μίχος, ο βιαστής της 12χρονης -σύμφωνα με το κατηγορητήριο που του έχει αποδοθεί- και 24 ακόμη άτομα.

Σημειώνεται ότι η δίκη αναμένεται να προσδιοριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς λήγει το 18μηνο των κρατούμενων.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Μίχο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον προσδιορισμό της δίκης που αφορά στην υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι από τα Σεπόλια, η αποκάλυψη της οποίας έχει σοκάρει ολόκληρο το πανελλήνιο λόγω της φρίκης και των μαρτυρικών στιγμών που πέρασε η ανήλικη στα χέρια των κατηγορουμένων.

Η δημοσίευση του παραπεμπτικού βουλεύματος για το σύνολο των κατηγορουμένων, μεταξύ αυτών και η μητέρα του παιδιού, ουσιαστικά δρομολογεί τις εξελίξεις για να καθίσουν στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Και ως εκ τούτου είναι θέμα λίγων ημερών να προσδιοριστεί η ακριβής ημέρα που θα ανοίξει η αυλαία αυτής της πολύκροτης υπόθεσης, που θα δικαστεί ενώπιον τακτικών δικαστών και ενόρκων.

Οι αρμόδιες αρχές μάλιστα αναμένεται άμεσα να προχωρήσουν στην κίνηση αυτή, καθώς σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σύλληψη και την ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως για την προφυλάκιση του βασικού κατηγορούμενου Ηλία Μίχου και των λοιπών συγκατηγορουμένων τους.

Με το δεδομένο, ότι για όλους τους κατηγορούμενους, το ανώτατο όριο προσωρινής κράτησης είναι το 18μηνο, που συμπληρώνεται την Άνοιξη οι αρχές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να προσδιοριστεί το ταχύτερο δυνατό η δίκη μετά το τέλος της κύριας ανάκρισης και την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος γνωρίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχουν τέτοιες πολυπρόσωπες δίκες, με μεγάλο αριθμό κατηγορουμένων και μαρτύρων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

egkefalos
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο
Τα παιχνίδια γνώσεων μπορούν να βοηθήσουν, αλλά αυτή η συνήθεια είναι ακόμα πιο αποτελεσματική
Με ποια καθημερινή συνήθεια θα μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με νευροψυχολόγο