Βιασμός 12χρονης στο Κολωνό: Η ανήλικη αναγνώρισε ως βιαστή της τον 63χρονο παιδόφιλο της Ομόνοιας
Με τον συγκεκριμένο φέρεται να είχε κλείσει ραντεβού οι βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος

Νέες διαστάσεις λαμβάνει το θρίλερ της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου χθες 11 Ιουνίου στην Ομόνοια, ο οποίος έστελνε χυδαία μηνύματα σε ανήλικη και συνελήφθη κατόπιν επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. σε συνεννόηση με τους γονείς του κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η 12χρονη από την υπόθεση του Κολωνού αναγνώρισε ως έναν από τους βιαστές της τον 63χρονο, που έστελνε χυδαία μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο 14χρονο κορίτσι και ο οποίος συνελήφθη στην Ομόνοια.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Ρία Τσοχαντάρη μετέδωσε πληροφορίες από τη θεία του κοριτσιού, ότι η 12χρονη είδε το βίντεο με τον παιδόφιλο στην Ομόνοια και τον αναγνώρισε.

Με τον συγκεκριμένο δε φαίνεται να είχαν ανταλλάξει μηνύματα, ενώ στο ραντεβού την είχε στείλει ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση Ηλίας Μίχος. Μάλιστα, στη συνέχεια ο 63χρονος φέρεται να την έστειλε και σε άλλον έναν ηλικιωμένο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος εποχής για τους δωρεάν τραπεζικούς λογαριασμούς

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χρυσή αυγή
Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026: Η ώρα της κρίσης για τη Χρυσή Αυγή – Στάση εργασίας και μαζικό αντιφασιστικό «παρών» στο Εφετείο
Η κοινωνία δίνει σήμερα το «παρών» έξω από το Εφετείο, απαιτώντας οριστική καταδίκη της ναζιστικής οργάνωσης και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι ο...
Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026: Η ώρα της κρίσης για τη Χρυσή Αυγή – Στάση εργασίας και μαζικό αντιφασιστικό «παρών» στο Εφετείο