Κόρινθος: 38χρονος συνελήφθη για δύο απόπειρες βιασμού
Ο δράστης προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά δύο γυναίκες που κινούνταν πεζές

Ένας 38χρονος στη Κόρινθο συνελήφθη από τις αρχές για απόπειρα βιασμού και σωματική βλάβη εις βάρος δύο γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΕΡΤ, ο 38χρονος κατηγορείται ότι ασκώντας σωματική βία, ακινητοποίησε δύο γυναίκες που κινούνταν πεζές, με σκοπό να τις κακοποιήσει σεξουαλικά. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/9).

Τελικά, ο ύποπτος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για απόπειρα βιασμού και σωματική βλάβη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δουκας
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»
Σκληρή κριτική Δούκα προς Ανδρουλάκη για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
Κριτική Δούκα στον Ανδρουλάκη: «Δεν σε αμφισβήτησα, μην ποινικοποιείς το διάλογο, κάνεις συνέδριο με αλγόριθμο, παράγεις εσωστρέφεια»