Αμαλιάδα: Καταγγελία 77χρονης για άντρα που κακοποιεί σεξουαλικά ζώα
«Φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή πέρα από τα σκυλιά μου»

Μία εξοργιστική καταγγελία έκανε τις προηγούμενες μέρες μια 77χρονη σε χωριό της Αμαλιάδας, καθώς ένας άντρας εισέβαλε στην περιουσία της και προσπάθησε να ασελγήσει στα τρία σκυλιά που της κρατούν συντροφιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews.gr, ο άνθρωπος αυτός κακοποιεί σεξουαλικά ζώα κατά τις βραδινές ώρες και μάλιστα γείτονές της τον έχουν δει να παρενοχλεί τα σκυλιά της.

Πρόσθεσε επίσης ότι στην περιοχή γίνονται έργα, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί ζημιά η περίφραξη της περιουσίας της. Έτσι ο άνδρας μπαίνει στην αυλή της και εκτονώνει τις αρρωστημένες ορέξεις του στα σκυλιά της.

Η αστυνομία συμβούλεψε τη γυναίκα να μη βγει από το σπίτι της σε περίπτωση που τον ξαναδεί, ενώ η  ίδια δήλωσε πως φοβάται για τη ζωή της και ότι μια φορά που τον αντιμετώπισε, πήγε να τη χτυπήσει.

«Φοβάμαι για την ίδια μου τη ζωή πέρα από τα σκυλιά μου. Είναι επικίνδυνο αυτό που ζω. Είμαι προσφάτως χειρουργημένη στο πόδι, ζω μόνη μου σε ένα σπίτι που βρίσκεται σε κτήμα 12 στρεμμάτων. Τα βράδια έρχεται στην πόρτα, την κουνάει και μιλάει στα σκυλιά που δεν τον πλησιάζουν. Όλοι στη γειτονιά θα σας πουν τα χειρότερα για αυτόν. Ακόμα και οι νόμοι που υπάρχουν κρατούν τους αρμόδιους με δεμένα χέρια», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό αυτό δεν ήταν το πρώτο, καθώς τέσσερις περίπου μήνες μια σκυλίτσα μεγάλης ηλικίας στην οποία και είχε ασελγήσει έχασε τη ζωή της μετά από μερικές μέρες. Άλλες πηγές αναφέρουν ακόμα πως μερικές μέρες νωρίτερα είχε εισέλθει παράνομα σε στάνη, όπου είχε γίνει άμεσα αντιληπτός από τον κτηνοτρόφο που τον έδιωξε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αναπληρώτρια εκπ/κός: Γιατί ανακλήθηκε η πρόσληψη της και πως σχετίζεται με την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα