bullying_1
Μία από τις συμμαθήτριες των παιδιών τραβούσε βίντεο τη στιγμή του ξυλοδαρμού, «για να γελάσουν»

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά bullying στα σχολεία και ένα νέο σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στον Πειραιά την περασμένη Παρασκευή

Ένας μαθητής της 1ης Γυμνασίου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού για ασήμαντη αφορμή, από πέντε συμμαθητές του έξω ακριβώς από το σχολικό συγκρότημα.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε η διευθύντρια του σχολείου, η οποία αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα του 12χρονου, με την υπόθεση να έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης. Μάλιστα, η διευθύντρια ενημέρωσε τη μητέρα πριν συμβεί το περιστατικό λέγοντάς της ότι φοβάται πως του έχουν στήσει ενέδρα καθώς άκουσε κάποιους μαθητές να λένε «πάμε να τον βγάλουμε στη σέντρα».

Μία από τις συμμαθήτριες των παιδιών τραβούσε βίντεο τη στιγμή του ξυλοδαρμού, «για να γελάσουν», όπως παραδέχτηκε η ίδια η ανήλικη στη μητέρα του θύματος. Στο βίντεο φαίνεται ότι ο 12χρονος δέχεται χτυπήματα στο πρόσωπο και αμέσως πέφτει στο έδαφος, ενώ βάζει τα χέρια του στο κεφάλι για να προστατευτεί.

 

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, όταν οι πέντε ανήλικοι σταμάτησαν να τον γρονθοκοπούν, ο 12χρονος αναζήτησε καταφύγιο σε παρακείμενο κατάστημα ρούχων, το οποίο ανήκει σε πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειάς του. Ειδοποιήθηκαν οι γονείς του, που έφτασαν αναστατωμένοι στο κατάστημα για να τον παραλάβουν.

Όση ώρα ο μαθητής βρισκόταν εντός του καταστήματος, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι πέντε ανήλικοι δράστες τον περίμεναν υπομονετικά, για να του επιτεθούν ξανά.

Η μητέρα του 12χρονου κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά, για ενδοσχολική-εξωσχολική βία, εξύβριση και κλοπή, καθώς διαπιστώθηκε πως του είχαν κλέψει και το χαρτζιλίκι του.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα