Καιρός: Πότε έρχονται οι βροχές στην Αττική – Οι ώρες του Σαββατοκύριακου

Κοινωνία 0

Κρήτη: Αγωνία για βρέφος 9,5 μηνών – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο ύστερα από πτώση

moro-baby
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Βρέφος στην Κρήτη, νοσηλεύεται διασωληνωμένο έπειτα από πτώση

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ένα βρέφος μόλις 9,5 μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε την Πέμπτη στο νοσοκομείο Χανίων έπειτα από πτώση, όπως είπε η μητέρα του στους γιατρούς.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι γιατροί στα επείγοντα του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασης καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το αγοράκι ήταν σε λήθαργο και αμέσως το μετέφεραν στην χειρουργική κλινική όπου χειρουργήθηκε από έμπειρη ομάδα γιατρών, καθώς έπειτα από αξονική τομογραφία διαπιστώθηκε πως είχε οξύ επισκληρίδιο αιμάτωμα.

Μετά την επέμβαση το αγοράκι μεταφέρθηκε διασωληνωμένο με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ όπου και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, οι οποίοι κρίνουν την κατάσταση του σταθερή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία