Μπάνιο
Ποιο προϊόν «τείνει να φιλοξενεί πολλά βακτήρια»

Το αποσμητικό μπορεί να κρύψει τη δυσωδία των βρόμικων μασχαλών, αλλά δεν σημαίνει ότι είστε και καθαροί. Η Mary Futher, γνωστή και ως Madame Sweat στο TikTok, όπου εκπαιδεύει τους ακολούθους της σχετικά με την υγιεινή, στεναχωριέται που οι άνθρωποι δεν πλένουν σωστά τις μασχάλες τους.

Σε ένα κλιπ 24 δευτερολέπτων με 2,5 εκατομμύρια προβολές αυτόν τον μήνα, εξηγεί γιατί τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε… δεν είναι αρκετά. «Αν πλένεις τις μασχάλες σου έτσι, με λίγο σαπούνι αρωματικό, μπορώ να εγγυηθώ ότι έχεις ακόμα το χθεσινό αποσμητικό», είπε καθώς έτριβε τις μασχάλες της. Η Futher έχει έναν άντρα που αποκαλεί «Τζόι» να δείχνει τον καλύτερο τρόπο για να καθαρίζει τις μασχάλες.

«Είμαστε εδώ στο ντους με τον Τζόι και κάνει αφρό για 30 δευτερόλεπτα», σημειώνει. «Το κάνει σωστά. Επιπλέον, χρησιμοποιεί ένα αντιβακτηριακό σαπούνι!» Περαιτέρω συνιστά τη χρήση ενός αντιβακτηριακού σαπουνιού που έχει μηλόξυδο, αλάτι και κάρβουνο. Και για όσους έχουν τρίχες στις μασχάλες, «πρέπει πραγματικά να μπεις εκεί για να απαλλαγείς από το χθεσινό αποσμητικό», προσθέτει η ειδικός σε θέματα υγιεινής. Οι οπαδοί του TikTok ζήτησαν συστάσεις από την Futher. «Έχετε υποδοχή για σαπούνι;» ρώτησε ένα άτομο. «Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το αφρικανικό μαύρο σαπούνι;» «Δοκίμασα αντιβακτηριακό σαπούνι και μου έκαψε τις μασχάλες», έγραψε ένας άλλος.

Η ειδικός συμβουλεύει επίσης να χρησιμοποιείτε τη ράβδο μασχάλης Kaia naturals και να αποφεύγετε τα σφουγγάρια γιατί «τείνουν να φιλοξενούν πολλά βακτήρια». Εν τω μεταξύ, ορισμένοι έγραψαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με το αποσμητικό.

«Ανατροπή της πλοκής. Δεν φοράω αποσμητικό», είπε ειρωνικά ένας αστειευτής. «Δεν χρησιμοποιώ πια αποσμητικό».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 4-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

kleista-sxoleia
Συγχωνεύσεις σχολείων: Ξεσηκωμός εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων στη Θεσσαλονίκη
Με την κινητοποίησή τους, γονείς και εκπαιδευτικοί δήλωσαν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν το μέλλον των παιδιών τους να θρυμματιστεί στη λογική του...
Συγχωνεύσεις σχολείων: Ξεσηκωμός εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων στη Θεσσαλονίκη