Μπάνιο
Ποιο προϊόν «τείνει να φιλοξενεί πολλά βακτήρια»

Το αποσμητικό μπορεί να κρύψει τη δυσωδία των βρόμικων μασχαλών, αλλά δεν σημαίνει ότι είστε και καθαροί. Η Mary Futher, γνωστή και ως Madame Sweat στο TikTok, όπου εκπαιδεύει τους ακολούθους της σχετικά με την υγιεινή, στεναχωριέται που οι άνθρωποι δεν πλένουν σωστά τις μασχάλες τους.

Σε ένα κλιπ 24 δευτερολέπτων με 2,5 εκατομμύρια προβολές αυτόν τον μήνα, εξηγεί γιατί τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε… δεν είναι αρκετά. «Αν πλένεις τις μασχάλες σου έτσι, με λίγο σαπούνι αρωματικό, μπορώ να εγγυηθώ ότι έχεις ακόμα το χθεσινό αποσμητικό», είπε καθώς έτριβε τις μασχάλες της. Η Futher έχει έναν άντρα που αποκαλεί «Τζόι» να δείχνει τον καλύτερο τρόπο για να καθαρίζει τις μασχάλες.

«Είμαστε εδώ στο ντους με τον Τζόι και κάνει αφρό για 30 δευτερόλεπτα», σημειώνει. «Το κάνει σωστά. Επιπλέον, χρησιμοποιεί ένα αντιβακτηριακό σαπούνι!» Περαιτέρω συνιστά τη χρήση ενός αντιβακτηριακού σαπουνιού που έχει μηλόξυδο, αλάτι και κάρβουνο. Και για όσους έχουν τρίχες στις μασχάλες, «πρέπει πραγματικά να μπεις εκεί για να απαλλαγείς από το χθεσινό αποσμητικό», προσθέτει η ειδικός σε θέματα υγιεινής. Οι οπαδοί του TikTok ζήτησαν συστάσεις από την Futher. «Έχετε υποδοχή για σαπούνι;» ρώτησε ένα άτομο. «Ποιες είναι οι σκέψεις σας για το αφρικανικό μαύρο σαπούνι;» «Δοκίμασα αντιβακτηριακό σαπούνι και μου έκαψε τις μασχάλες», έγραψε ένας άλλος.

Η ειδικός συμβουλεύει επίσης να χρησιμοποιείτε τη ράβδο μασχάλης Kaia naturals και να αποφεύγετε τα σφουγγάρια γιατί «τείνουν να φιλοξενούν πολλά βακτήρια». Εν τω μεταξύ, ορισμένοι έγραψαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με το αποσμητικό.

«Ανατροπή της πλοκής. Δεν φοράω αποσμητικό», είπε ειρωνικά ένας αστειευτής. «Δεν χρησιμοποιώ πια αποσμητικό».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 19/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα