georgiadis_portosalte
Την ώρα που τα συνδικάτα των εργαζομένων καλούν για 24ωρη απεργία την Πέμπτη (21/9), αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, ο Άρης Πορτοσάλτε προχώρησε σε μια ακόμη προσβλητική για τους εργαζόμενους δήλωση.

Το πουσάρισμα στο νέο εργασιακό έκτρωμα της κυβέρνησης ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κάνουν πλειοδοσία για το ποιος θα στηρίξει με μεγαλύτερη επιτυχία τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Και όπως καταλαβαίνεται στο διαγωνισμό αυτό, τα πρωτεία φαίνεται μέχρι στιγμής να κερδίζει ο Άρης Πορτοσάλτε αφού προέβλεψε ότι «θα γίνεται σπρωξίδι ποιος θα δουλεύει τη βάρδια της Κυριακής γιατί ανεβαίνουν οι αποδοχές».

Ο κόσμος ετοιμάζεται αύριο να βγει στους δρόμους κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου που φέρνει η Νέα Δημοκρατία μέσω του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε βλέπει... ενθουσιασμό.

Να σημειωθεί ότι επί της ουσίας το σχέδιο νόμου Γεωργιάδη που συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, περιέχει διατάξεις για επέκταση της κατάργησης της κυριακάτικης αργίας και του 40ώρου.

Συγκεκριμένα καθιερώνεται η κατ’ εξαίρεση απασχόληση την έκτη ημέρα σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις συνεχούς αλλά και μη συνεχούς λειτουργίας που εφαρμόζουν σύστημα πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας για έως και 8 ώρες. 


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Γροιλανδία: Τι τρώνε στον πιο παγωμένο τόπο της Γης

Ελαιόλαδο και λεμόνι πριν τον ύπνο: Ένα μυστικό που βοηθά σώμα και καρδιά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ σε ρόλο «εκβιαστή»: Το σχόλιο για τη Γροιλανδία που «πάγωσε» την Ευρώπη
Εμπορικό «κραχ» προ των πυλών: Το σχέδιο Ντόναλντ Τραμπ για δασμούς αν δεν πάρει τη Γροιλανδία – Σε συναγερμό 8 χώρες
Τραμπ σε ρόλο «εκβιαστή»: Το σχόλιο για τη Γροιλανδία που «πάγωσε» την Ευρώπη
amfitheatro_panepistimio_0.jpg
Αντιδράσεις φοιτητικών συλλόγων για συνέδριο πολέμου σε πανεπιστήμιο
Σφοδρή αντίδραση για το συνέδριο «Οικονομία του Πολέμου» – Κάλεσμα σε διαμαρτυρία στις 22/1 ενάντια στην εμπλοκή των πανεπιστημίων σε πολεμικούς...
Αντιδράσεις φοιτητικών συλλόγων για συνέδριο πολέμου σε πανεπιστήμιο