georgiadis_portosalte
Την ώρα που τα συνδικάτα των εργαζομένων καλούν για 24ωρη απεργία την Πέμπτη (21/9), αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, ο Άρης Πορτοσάλτε προχώρησε σε μια ακόμη προσβλητική για τους εργαζόμενους δήλωση.

Το πουσάρισμα στο νέο εργασιακό έκτρωμα της κυβέρνησης ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κάνουν πλειοδοσία για το ποιος θα στηρίξει με μεγαλύτερη επιτυχία τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Και όπως καταλαβαίνεται στο διαγωνισμό αυτό, τα πρωτεία φαίνεται μέχρι στιγμής να κερδίζει ο Άρης Πορτοσάλτε αφού προέβλεψε ότι «θα γίνεται σπρωξίδι ποιος θα δουλεύει τη βάρδια της Κυριακής γιατί ανεβαίνουν οι αποδοχές».

Ο κόσμος ετοιμάζεται αύριο να βγει στους δρόμους κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου που φέρνει η Νέα Δημοκρατία μέσω του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε βλέπει... ενθουσιασμό.

Να σημειωθεί ότι επί της ουσίας το σχέδιο νόμου Γεωργιάδη που συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, περιέχει διατάξεις για επέκταση της κατάργησης της κυριακάτικης αργίας και του 40ώρου.

Συγκεκριμένα καθιερώνεται η κατ’ εξαίρεση απασχόληση την έκτη ημέρα σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις συνεχούς αλλά και μη συνεχούς λειτουργίας που εφαρμόζουν σύστημα πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας για έως και 8 ώρες. 


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΥΣΔΙΠ: Οι αποφάσεις της συνεδρίασης της 12ης Μαρτίου για τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΥΠΑΙΘΑ
Ενημέρωση Ιακωβίδη για τις νέες άδειες ιδιωτικού έργου και τις μεταθέσεις στο Υπουργείο Παιδείας
ΚΥΣΔΙΠ: Οι αποφάσεις της συνεδρίασης της 12ης Μαρτίου για τους διοικητικούς υπαλλήλους του ΥΠΑΙΘΑ
Ιόνιος Ακαδημία
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Η έρευνα και η καινοτομία στο επίκεντρο της ανοικτής εκδήλωσης "Ημέρα Έρευνας 2026"
Ημέρα Έρευνας 2026: Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ανοίγει τις πόρτες του στην κοινωνία και τη δημιουργικότητα
Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Η έρευνα και η καινοτομία στο επίκεντρο της ανοικτής εκδήλωσης "Ημέρα Έρευνας 2026"
Στιγμιότυπο οθόνης .png
Έως τις 15 Μαρτίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «ΟΛΟΙ Digital» – Δωρεάν εκπαίδευση ψηφιακών δεξιοτήτων για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΟΛΟΙ Digital», μια εθνική πρωτοβουλία ψηφιακής...

Έως τις 15 Μαρτίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «ΟΛΟΙ Digital» – Δωρεάν εκπαίδευση ψηφιακών δεξιοτήτων για ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία