Κοινωνία

Άρης Πορτοσάλτε / «Θα γίνεται σπρωξίδι ποιος θα δουλεύει την Κυριακή»

georgiadis_portosalte
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Την ώρα που τα συνδικάτα των εργαζομένων καλούν για 24ωρη απεργία την Πέμπτη (21/9), αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, ο Άρης Πορτοσάλτε προχώρησε σε μια ακόμη προσβλητική για τους εργαζόμενους δήλωση.

Το πουσάρισμα στο νέο εργασιακό έκτρωμα της κυβέρνησης ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κάνουν πλειοδοσία για το ποιος θα στηρίξει με μεγαλύτερη επιτυχία τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Και όπως καταλαβαίνεται στο διαγωνισμό αυτό, τα πρωτεία φαίνεται μέχρι στιγμής να κερδίζει ο Άρης Πορτοσάλτε αφού προέβλεψε ότι «θα γίνεται σπρωξίδι ποιος θα δουλεύει τη βάρδια της Κυριακής γιατί ανεβαίνουν οι αποδοχές».

Ο κόσμος ετοιμάζεται αύριο να βγει στους δρόμους κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου που φέρνει η Νέα Δημοκρατία μέσω του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε βλέπει... ενθουσιασμό.

Να σημειωθεί ότι επί της ουσίας το σχέδιο νόμου Γεωργιάδη που συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, περιέχει διατάξεις για επέκταση της κατάργησης της κυριακάτικης αργίας και του 40ώρου.

Συγκεκριμένα καθιερώνεται η κατ’ εξαίρεση απασχόληση την έκτη ημέρα σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις συνεχούς αλλά και μη συνεχούς λειτουργίας που εφαρμόζουν σύστημα πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας για έως και 8 ώρες. 

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία