georgiadis_portosalte
Την ώρα που τα συνδικάτα των εργαζομένων καλούν για 24ωρη απεργία την Πέμπτη (21/9), αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά, ο Άρης Πορτοσάλτε προχώρησε σε μια ακόμη προσβλητική για τους εργαζόμενους δήλωση.

Το πουσάρισμα στο νέο εργασιακό έκτρωμα της κυβέρνησης ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κάνουν πλειοδοσία για το ποιος θα στηρίξει με μεγαλύτερη επιτυχία τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Και όπως καταλαβαίνεται στο διαγωνισμό αυτό, τα πρωτεία φαίνεται μέχρι στιγμής να κερδίζει ο Άρης Πορτοσάλτε αφού προέβλεψε ότι «θα γίνεται σπρωξίδι ποιος θα δουλεύει τη βάρδια της Κυριακής γιατί ανεβαίνουν οι αποδοχές».

Ο κόσμος ετοιμάζεται αύριο να βγει στους δρόμους κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου που φέρνει η Νέα Δημοκρατία μέσω του Άδωνη Γεωργιάδη, αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε βλέπει... ενθουσιασμό.

Να σημειωθεί ότι επί της ουσίας το σχέδιο νόμου Γεωργιάδη που συζητείται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, περιέχει διατάξεις για επέκταση της κατάργησης της κυριακάτικης αργίας και του 40ώρου.

Συγκεκριμένα καθιερώνεται η κατ’ εξαίρεση απασχόληση την έκτη ημέρα σε επιχειρήσεις ή εκμεταλλεύσεις συνεχούς αλλά και μη συνεχούς λειτουργίας που εφαρμόζουν σύστημα πενθήμερης εβδομαδιαίας εργασίας για έως και 8 ώρες. 


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα