Κοινωνία 0

Ιωάννινα: Τραγωδία με ξαφνικό θάνατο 20χρονης φοιτήτριας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η φοιτήτρια νοσηλευόταν λίγες μέρες με αμυγδαλίτιδα

Τραγωδία στα Ιωάννινα με νεκρή 20χρονη φοιτήτρια από τη Χίο, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία.

Η φοιτήτρια εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική πριν από μία εβδομάδα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες διαγνώσθηκε αμυγδαλίτιδα.

Η κατάστασή της ωστόσο αντί να βελτιώνεται γινόταν χειρότερη. Έγινε αξονική τομογραφία και παρέμεινε στην Κλινική.

Σήμερα (13/09) και κατά την διάρκεια εξετάσεων η κοπέλα έπαθε ανακοπή, διασωληνώθηκε και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου και νωρίς το μεσημέρι κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη δεν είχε ιατρικό ιστορικό, δεν αντιμετώπιζε χρόνιο νόσημα και δεν είχε διαγνωστεί κανένα καρδιολογικό πρόβλημα στο παρελθόν.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία